Kom og hør hvor Tour de France-ruten i Sønderborg skal være

27. januar 2020 Kultur

Alle er velkomne, når sportsjournalist Søren Reedtz den 6. februar fra klokken 19 gennemgår 3. etape af Tour de France 2021 sammen med Matti Breschel, Kasper Asgreen og lokale cykeleksperter.

Den 4. februar præsenteres de danske Tour de France-ruter på et pressemøde i Vejle. Pressemødet har et nationalt fokus. Men hvordan tager Tour-ruterne sig ud i Sønderborg Kommune – og hvordan opleves stigninger, vejbelægning og ruterne specifikt på de lokale ruter når man sidder med blikket stift rettet hen over styret i kampen om at nå først over målstregen?

Artiklen fortsætter under annoncen

Det kan alle cykelinteresserede få et indblik i, hvis de møder op i Frihedshallen på idrætshøjskolen, hvor kendte og lokale cykeleksperter dykker ned i ruten, løbet, forberedelserne og forventningerne, skriver Sønderborg Kommune.

Der bliver mulighed for Tour de France-fansene at få en forsmag på, hvilke dele af ruten, der bliver særligt spændende. Hvor man med fordel kan placere sig som tilskuer, og hvad det betyder for de lokale cykelklubber, at touren står for døren næste år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Panelet består af Deceuninck-QuickStep-rytteren, Kasper Asgreen, tidligere professionel cykelrytter og nuværende sportsdirektør på team EF Education First, Matti Breschel, løbsdirektør for PostNord Danmark Rundt, Jesper Worre, næstformanden for Sønderborg Cykle Klub, Thomas Jepsen og konsulent for Tour de France i Sønderborg, Jesper Schack.

Sportsjournalist Søren Reedtz vil binde aftenen sammen og sørge for, at publikum kan få mulighed for at spørge ind til ruten og forventningerne til løbet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter arrangementet er der muligt at tale mere uformelt med deltagerne, mens der serveres kaffe og kage.

Arrangementet kræver ingen tilmelding.

Det er gratis at deltage.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. oktober 2022 112, Sønderborg

Overvågningskameraer må ikke flytte problemerne til andre steder

3. oktober 2022 112

Tryghed i nattelivet er væsentligt for Venstre og derfor har vi støttet opsætning af kameraer på risikosteder, ligesom vi støtter oprettelsen af nattelivszoner, siger politisk ordfører for Venstre i Sønderborgs byråd, Ellen Trane Nørby til SønderborgNYT. “Kameraerne kan dog ikke stå alene og en aktiv politi-tilstedeværelse er stadig nødvendig, ligesom der løbende skal følges med […]

Læs mere...