Kom og hør hvad kommunen har udvalgt af kultur

22. marts 2019 Kultur

KulturKompassets handleplan 2019 rummer et væld af muligheder for kulturskabere og kulturbrugere i Sønderborg Kommune.

Målet Hotspot for børn og unge fylder en del i KulturKompassets handleplan for 2019.

Institutioner tilbyder hver dag undervisning inden for sang, musik, dans og teater, fx korarrangementer, og der er tilbud om musikklasser samt understøttelse af talentmiljøerne inden for både musik og billedkunst, skriver kommunen.

Ud over en række nye tiltag indeholder handleplanen også fortsættelse af mange kulturelle initiativer, som allerede lever eller videreføres på en ny måde. Det gælder eksempelvis understøttelse af kultur-, litteratur- og kunstoplevelser i hele kommunen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Endelig indebærer handleplanen også, at Sønderborg Kommune samarbejder bredt med andre aktører i udviklingen af kulturen, for eksempel lokale foreninger, Kollegiernes Kontor, rejsearrangører og turismeaktører, handelsstandsforeninger og kulturinteresserede frivillige.

 Præsentationsmøder

Nu hvor handleplan 2019 er godkendt, inviterer forvaltningen alle interesserede kulturskabere og kulturbrugere til åbne præsentationsmøder af handleplanen.

Den 27. marts kl. 17-18: Nordborgs bibliotek

Artiklen fortsætter under annoncen

Den 28. marts kl. 17-18: Ahlmannsparken

Den 28. marts kl. 19-20: Det Sønderjyske Hus

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. marts 2023 112, Gråsten

Politiet efterforsker mulig voldtægt i Gråsten

21. marts 2023 112

Politiet modtog lørdag aften en anmeldelse om en mulig voldtægt begået i Gråsten og de har i den forbindelse været på stedet og iværksat en efterforskning for at undersøge, om der er foregået et strafbart forhold. Det skriver politiet i en mail til SønderborgNYT. Politiet har endnu ikke afsluttet efterforskningen og har derfor på nuværende […]

Læs mere...