Kom og nyd en herlig musikaften hos Borgerforeningen

26. august 2019 Kultur

The Rough Haired Chickendogs begejstrede for et par år siden publikum i Kulturhuset – Skyttehuset i Skovhuse på Kær halvø. Nu vender bandet tilbage fredag den 20. september kl. 19.00.

The Rough Haired Chickendogs spiller akustisk blues og rock’n roll.

Det er egne kompositioner samt coverversioner, der går helt til tilbage til ’20erne med musik af blandt andet Robert Johnson og Leroy Carr.  I den nye ende er det numre fra 60’erne af Rolling Stones, Bo Diddley og Boddy Holly, skriver Borgerforeningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Navnet er direkte oversat: ” De ruhårede hønsehunde”.

Hvem der har fundet på det, og hvorfor, det er der ingen, der husker mere, men det skal pointeres, at bandet fortsat kan få ”salen til at gynge”.

Bandet har spillet sammen i flere end 20 år og besætningen består af: Halfdan Neumann, sang og guitar. Leo Bram, guitar, dobro og mundharpe. Bent Ruggård, trommer og Lars Iversen på bas.

Prisen for denne bluesaften og en let anretning er kun 150 kr.

Tilmelding til Svend Aage Andersen på tlf. 30 27 16 45.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. oktober 2021 Kultur, Sønderborg

Mark & Christoffer underholder til Alsingergildets 75 års jubilæum

17. oktober 2021 Kultur

Det alsiske dialektselskab Alsingergildet fylder 75 år i år. Jubilæet fejres med en koncert søndag den 7. november med pigekor og duoen Mark & Christoffer. Jubilæumskoncerten holdes på Sønderborg Teater og indledes med noget så sønderjysk som kaffebord. Det serveres i Sønderborgsalen på Hotel Sønderborg Strand. Ud over kaffebord og dobbeltkoncert får gæsterne også underholdning […]

Læs mere...