Kom og nyd musikken – Tribato spiller i Havnbjerg Kirke

Tribato. Pressefoto
Tribato. Pressefoto
1. marts 2023 Kultur Skrevet af: Redaktion

Havnbjerg Kirke inviterer til koncert med Tribato – Felix Girard Madsen, Caroline Cornelius Hansen og Jens Bendix Nielsen – og de spiller i kirken den søndag den 19. marts klokken 19.

Den oprindeligt sønderjyske strygetrio blev dannet på Sønderborg musikskole i 2013, hvor de tre musikere startede på Musikakademiet og senere blev optaget på MGK-Syd. Siden 2013 har Tribrato spillet et utal af koncerter i Sønderjylland, rundt omkring i Danmark og syd for grænsen. De har blandt andet spillet previews til den anerkendte Schleswig-Holstein Musik Festival, været faste gæstemusikere på Restaurant Knapp m.m.

Artiklen fortsætter under annoncen

Siden 2020 har Tribrato været splittet af by- og landegrænser, fordi Caroline Cornelius Hansen og Jens Bendix Nielsen studerer på henholdsvis Barratt Due Musikkinstitutt i Oslo og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København. Trods det har de alle tre holdt kontakten og fortsat koncertaktiviteterne.

I 2023 kan Tribrato fejre 10 års jubilæum som markeres ved denne turné. Tribrato vil blande noget af deres gamle elskede og genkendelige repertoire med nyfundne perler af fransk og ungarnsk strygermusik.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved koncerterne vil der være musik for enhver smag: Både klassiske mesterværker fra forskellige perioder samt populær musik fra andre genrer.

Tribrato ser frem til at samles om fejringen af jubilæet såvel som den skønne musik.

 

Fri entré

14. juni 2024 Erhverv, Sønderborg

Markedsdage trækker folk til

14. juni 2024 Erhverv

Både i dag, fredag, og i morgen, lørdag, er der Markedsdage i SønderborgNYT, hvor der fredag eftermiddag var orkestre fra Musikskolen på scenen i Apotekerhaven. “Vi har sørget for et lille tog, så børn kan blive kørt en tur rundt i gaderne og der er highjumping ved Citykrydset. Og så er der forresten også musik […]

Læs mere...