Kom og nyd Simon & Garfunkels musik i Café Alsion

14. januar 2020 Kultur

Lørdag 25. januar klokken 14 genlyder Café Alsion af store ørehængere så som Bridge over Troubled Water og The Sound of Silence. Dansk Solist Forbund præsenterer nemlig i samarbejde med The Sound Of Shhh… og Koncertsalen Alsion Nytårssolisterier med Morten Lutzhøft og Nis Pedersen i en hyldest til Simon & Garfunkel.

Det bliver en musikeftermiddag i nostalgiens lys, når duoen leverer udpluk af teaterkoncerten ”Bridge Over Troubled Water”, der fortæller historien i ord og musik om den populære duo fra Queen i New York, skriver Sønderborg EVENT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er gratis adgang til koncerten.

Mange ynder at bestille bord til en frokostanretning i Café Alsion og på den måde sikre sig både en hyggestund og en god siddeplads.

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Sønderborg, Frivillige

Damefrokostens flytning til Skansen falder ikke i god jord hos alle

5. december 2021 Sønderborg

Bandet Top Seven og en længere række mennesker har skrevet kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside, hvor de fortæller, at de slet ikke kan forestille sig Damefrokosten, når den flyttes til Skansen. “Hvor er det ærgerligt, at de vil lave noget om som har været en succes i så mange år. Men der bliver ingen damefrokost – […]

Læs mere...