Kom og se futsal-landskamp i Broager Sparekasse Skansen

15. februar 2023 Sport
Fra landsholdsamlingen. Foto: Anders Friis
Fra landsholdsamlingen. Foto: Anders Friis

Den 5. marts spiller futsal-landsholdet kamp i Broager Sparekasse Skansen og det er en kamp, der er blevet til i samarbejde mellem DBU, Sønderborg Kommune og Sønderborg Futsal ,som en del af velfærdsalliancen.

Så sæt X i kalenderen den 5 marts kl. 13:00 og kom og støt op om det danske futsal-landshold, som forhåbentligt har nogen af de lokale spiller med i nettotruppen, skriver Sønderborg Futsal.

I weekenden blev der holdt landsholdsamling i Hjørring, hvor landstrænerteamet så 24 spillere fra bruttotruppen an, inden de skal udvælge 14 spillere til nettotruppen, som skal spille landskamp mod Rumænien den 5. marts på hjemmebane i Sønderborg og den 8. marts mod Finland på udebane.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det har været noget af det bedste, vi har været vidne til i nyere tid. Indstillingen, koncentrationen, kvaliteten og ydmygheden har været eksemplarisk.  Vi har set 24 spillere i aktion og vi er dybt imponerede”, sagde landstrænerteamet efter samlingen.

Teamet håber, at andre så med på livestreamet af den interne kamp, og at man kunne se, at der havde været fokus på det offensive. Det gav i hvert fald 15 flotte mål, masser af chancer og gode detaljer i den forlængede kamp på 2 x 25 effektive minutter.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Tak for jeres store indsats ude vi klubberne. Vi knokler videre og glæder os over den fantastiske udvikling dansk futsal for tiden er i”.

Til samlingen deltog tre lokale spiller som kommer fra Sønderborg Kommune.

Det er Ermin Kasumovic, som har spillet for Sønderborg Futsal, inden han flyttede til Hjørring Futsal Klub for to sæsoner siden, Jakob Truelsen, som også har spillet for Sønderborg, indtil han for fire år siden flyttede til Lystrup Futsal og den sidste er Mathias Andersen, som til dagligt spiller i Sønderborg Futsal, hvor han også er kaptajn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Om kort tid skal der udvælges 14 spiller og de kommer på banen i Sønderborg den 5. marts, hvor futsallandsholdet skal spille VM-kvalifikationskamp mod Rumænien i Broager Sparekasse Skansen kl. 13:00.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
24. marts 2023 Erhverv, Sønderborg

Handelslivets generalforsamling drejede sig om samarbejde, aktiviteter og pengemangel

24. marts 2023 Erhverv

Torsdag aften var der generalforsamling i Vores Sønderborg og formanden, Rikke Torré, der aflagde sin beretning. “Vi skal sikre, at Sønderborg fortsat er en attraktiv handelsby og den skal vokse,” sagde hun og kiggede derefter tilbage på året, der gik. “En gul bølge rullede ind over Sønderborg den 3. juli og det var en folkefest, […]

Læs mere...