Kom på LitteraTur til Vibæk Møllerne

26. august 2020 Kultur

Vandmøllen Vibæk Mølle stammer tilbage fra 1756 og vindmøllen blev bygget i 1836 på grund af manglende vandføring i Vibækken. Vibæk Mølle er et af få steder i landet, hvor der både er vandmølle og vindmølle på samme sted.

Tirsdag den 1 september kan du tage med Hørups bibliotek på LitteraTur til Vibæk Møllerne. Her kan du få guidet tur til møllerne af Vibæk Møllernes personale, skriver biblioteket i Hørup, som står for arrangementet.

Udover at se møllen, vil bibliotekarerne Zoe Skovgaard Asta og Anne Nygaard Skødt også præsenterer litteratur om vand- og vindmøller.

Fordi der er et begrænset antal billetter til arrangementet skal man have hentet en gratis billet via bibliotekets hjemmeside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Antallet af lokale Corona-smittede er 2500

23. januar 2022 COVID-19

Siden lørdag eftermiddag er antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune steget med 144, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona – ifølge Statens Serum Institut – nu er oppe på 2500. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 42.018 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – […]

Læs mere...