Kom til eksklusivt foredrag med Jan Mølby

29. august 2019 Kultur

Nu kan du komme med til et spændende foredrag med Jan Mølby – en sand ildsjæl indenfor fodboldens verden. Det sker tirsdag den 29. oktober 2019 klokken 19:00, hvor Jan Mølby gæster Sønderborg Teater.

Kun de færreste danske fodboldspillere har haft en karriere, der kan måle sig med Jan Mølbys.

På 12 sæsoner vandt han tre engelske mesterskaber og tre FA Cup-finaler med Liverpool FC, hvilket har givet ham legende-status i Beatles-byen.

I perioden spillede ’The Great Dane’ sammen med flere af datidens største profiler som Kenny Dalglish, John Barnes og den faste værelseskammerat Ian Rush.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det har kastet masser af uforglemmelige øjeblikke af sig både på og uden for banen – øjeblikke som Jan Mølby eksklusivt går i dybden med når han gæster Sønderborg Teater den 29. oktober 2019.

Du kan blandt andet høre Jan Mølby fortælle om dengang, da Bruce Grobbelaar måtte sys med 30 sting inden VM-finalen for klubhold eller da Mølby slog syv tænder ud på Upton Park.

Få også svar på, om han stadig har en butler, og hvorfor han ikke var på julekort med Richard Møller Nielsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er et begrænset antal billetter til salg, så hvis du vil opleve Jan Mølbys foredrag den 29. oktober 2019 i Sønderborg, så kan du købe billet ved at klikke her.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Snart kommer der nye cyklister på veje og stier

28. juli 2021 Erhverv

Skolestart er ensbetydende med nye cyklister på veje og stier i Sønderborg. Loven tillader seks-årige børn at køre selv, men kender dit barn færdselsreglerne godt nok? Kan det manøvrere cyklen 100 procent, og har det overhovedet det rigtige udstyr? “Først af alt skal man sørge for, at ens barn har en god cykel, hvor der […]

Læs mere...