Kom til gratis international klimakonference i Alsion

27. september 2017 Erhverv

Klimaforandringerne har en tiltagende og stærk påvirkning på jorden og vores fremtid og i den dansk/tyske grænseregion er vi opmærksomme på forandringerne og ser dem som en mulighed for at agere og tilpasse os de nye betingelser.

ProjectZero, der i år fejre 10 året for visionen om et CO2 neutralt Sønderborg-området i 2029 afholder en storstilet klimakonference for alle borgere og virksomheder i Alsion den 4. oktober.

”Med særlig fokus på ’Smarte grønne byer i en verden i forandring ’ vil vi drøfte udfordringerne ved hastig vækst, klimaforandringer og de økonomiske og tekniske aspekter, samt diskutere hvilke nye muligheder der er indenfor “grøn” vækst”, fortæller direktør Peter Rathje fra ProjectZeroi en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Derudover vil der på konferencen være mulighed for, at blive klogere på ny viden indenfor klimateknologi samt høre oplæg og debat om vejen mod det CO2 neutrale samfund. Konferencen er for både virksomheder og borgere der interresere sig for omstillingen til et CO2 neutralt samfund. Vi håber derfor på, at mange finder vej til konferencen#, siger Peter Rathje,

Klimakonferencen sætter fokus på disse udfordringer og diskutere løsninger og derfor inviterer ProjectZero alle til at deltage i den gratis konference i Alsion den 4. oktober og blandt emnerne er smarte byer, en deltagende tilgang, energieffektivitet, intelligente energisystemer og det internationale grønne entreprenørskabsforum

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er Syddansk Universitet, Europa Universität Flensburg, Hochschule Flensburg, KlimapaktFlensburg, Sønderborg Vækstråd, CLEAN klyngen samt ProjectZero der er gået sammen om konferencen.

Yderligere information og registrering kan sker hér. Der kan også reserveres gratis billetter hos ProjectZero sekretariatet på telefon 38 40 54 25.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
6. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Feriepartner Sønderborg overtager udlejningsbureauet Nordferien

6. december 2022 Erhverv

Feriepartner Sønderborg er allerede inden den officielle åbning kommet utrolig godt fra start, idet der netop er indgået en aftale med udlejningsbureauet Nordferien om at overtage deres lokale aktiviteter. Ejerparret af Nordferien, Lone & H. C. Unger, har ønsket at få mere fritid og efter mange år med meget lidt ferie og stort set ingen […]

Læs mere...