Kom til Naturens Dag ved Staals Mose i Sønderskoven

27. august 2018 Samfund

I Sønderskoven markeres Naturens Dag søndag den 9. september fra kl. 11 til 14 med bevægelse og aktiviteter for hele familien i og ved Staals Mose.

Det er bla. Egetofte Naturskole,  der står for dagen og der vil være skilte til aktivitetspladsen ved Staals Mose -ca. 300 m fra Egetofte Naturskole. Der er ingen tilmelding.

Det er hårdt men sjovt fjerne dunhammere, skriver Danmarks Naturfredningsforening.

Vi bygger insekthoteller, laver kreative ting af naturmaterialer, bager skovpandekager, fanger Krible Krabledyr mm.

Børn elsker at lege i naturen, og forældrene er da heller ikke i tvivl. 95 procent mener, at naturen er verdens bedste legeplads. Det viser en undersøgelse blandt forældre med børn i alderen fem til 12 år, som Kantar Gallup har lavet for Danmarks Naturfredningsforening.

Naturen er spændende og uforudsigelig. Den opfordrer til, at man bruger sin krop og sin fantasi, når man leger derude. Og det giver noget helt andet, end hvis børn leger på en almindelig legeplads

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...