Kom til Naturens Dag ved Staals Mose i Sønderskoven

27. august 2018 Samfund

I Sønderskoven markeres Naturens Dag søndag den 9. september fra kl. 11 til 14 med bevægelse og aktiviteter for hele familien i og ved Staals Mose.

Det er bla. Egetofte Naturskole,  der står for dagen og der vil være skilte til aktivitetspladsen ved Staals Mose -ca. 300 m fra Egetofte Naturskole. Der er ingen tilmelding.

Det er hårdt men sjovt fjerne dunhammere, skriver Danmarks Naturfredningsforening.

Vi bygger insekthoteller, laver kreative ting af naturmaterialer, bager skovpandekager, fanger Krible Krabledyr mm.

Artiklen fortsætter under annoncen

Børn elsker at lege i naturen, og forældrene er da heller ikke i tvivl. 95 procent mener, at naturen er verdens bedste legeplads. Det viser en undersøgelse blandt forældre med børn i alderen fem til 12 år, som Kantar Gallup har lavet for Danmarks Naturfredningsforening.

Naturen er spændende og uforudsigelig. Den opfordrer til, at man bruger sin krop og sin fantasi, når man leger derude. Og det giver noget helt andet, end hvis børn leger på en almindelig legeplads

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Film om LGBTQ+ i Sønderborg får premiere i Kinorama

8. februar 2023 Kultur

En ny dokumentarfilm om LGBTQ+ miljøet i Sønderborg får nu premiere i byens biograf, Kinorama, tirsdag den 21. februar klokken 18.00. Filmen hedder Forenet i Mangfoldighed, og du har kun den ene chance for at se filmen i biografmørket og møde instruktøren. Der er nemlig tale om en særlig forestilling. I filmen går instruktør og […]

Læs mere...