Kom til påske-torvedage i Café Alsion og køb friske kvalitetsvarer med hjem

15. marts 2018 Erhverv

På onsdag – den 21. marts – kan du komme til Torvesalg i Café Alsion.

Boderne er åbne fra kl. 14 til 20, så langt de fleste sønderborgensere har chance til at købe en masse lækre råvarer med hjem til påskebordet.

“Vi har inviteret vores leverandører, som kommer og stiller boder op, hvor der blandt andet vil være kød fra friskslagtede, danske lam, der er også øl, vin og chokolade”, siger Nanco de Haan, som er leder i Café Alsion.

Café-chef Nanco de Haan glæder sig til at fortælle dig om alt det, som Café Alsion kan.

Cafeen inviterer til Torvedage fire gange om året – og denne gang er det op til påsken.

“Så påsketemaet ligger jo lige for”, siger Nanco de Haan til SønderborgNYT.

Der bliver budt på et væld af smagsprøver og der kan købes kød fra grise, som har haft et godt liv.

“Og vi dækker bordene i cafeen op, så det er muligt at få et indtryk af, hvordan det vil være at holde sin næste familiefest i Café Alsion, stedet med den fantastiske udsigt”, siger Nanco de Haan, som er klar til at fortælle om alt det, som hans tjenere og kokke kan byde på.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Torvedagen varer frem til kl. 20, så mange af dem, der er på arbejde, kan nå at komme og være med”, siger cafélederen, og tilføjer, at gæsterne får mulighed for at købe samme kvalitetsvarer, som cafeen bruger til hverdag og fest.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Hvad sker der i hjernen hos børn der har det svært?

18. januar 2022 Uddannelse

Den 3. marts klokken 19 får Dybbøl Efterskole besøg af Rasmus Alenkær, som vil holde et oplæg om børn, som har det svært. I sit oplæg vil Rasmus Alenkær sætte fokus på samarbejdet omkring børn med social-kognitive udfordringer med udgangspunkt i dels en neurologisk vinkling, og dels med udgangspunkt i en institutionel pædagogisk vinkling. Eller […]

Læs mere...