Kom til seminar om smarte produkter og intelligente fabrikker

19. september 2019 Erhverv

Digitalisering gennemsyrer alt i disse dage og ændrer både produkt og produktion. Vi ser intelligente produkter, som selv kan tilpasse sig nye systemer eller omgivelser via sensorfeedback, data logging, remote access og kommunikation. Smarte produkter kan endda være i stand til at forudsige hændelser, som endnu ikke er sket.

Det er fagre nye verden, der forandre den måde som virksomheder driver forretning på – både i produktion og service.

Derfor inviterer foreningen Teknologisk Videndeling ATV-SEMAPP og Mads Clausen Instituttet til et seminar i Sønderborg. Der er tale om et erhvervsrettet arrangement, der bl.a. har til formål skabe en tættere dialog og samarbejde mellem SDU Sønderborg og erhvervslivet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det handler om fremtidens produkter. Deltagerne har mulighed for møde og gå i dialog med førende virksomheder og de bedste forskere fra Mads Clausen Instituttet. Det er en oplagt mulighed for virksomheder til at hente inspiration og diskutere fremtidens produkter og produktion”, siger lektor Arne Bilberg fra Mads Clausen Instituttet.

Fra industriens side vil mastodonter som Danfoss, LEGO og LINAK løfte sløret for deres tanker i forbindelse med smarte produkter og intelligente fabrikker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se det nye Center for Industriel Elektronik
Mads Clausen Instituttet indvier Center for Industriel Elektronik, CIE, i starten af oktober. Her vil der blive uddannet ingeniører, som er rustet til at overkomme fremtidens udfordringer inden for digitalisering og effektelektronik.

Dette seminar tilbyder en rundtur i den spritnye CIE-bygning, hvor state-of-the-art faciliteter vil blive vist frem, ligesom forskere vil præsentere deres seneste resultater og teknologier inden for dansk industri.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra Mads Clausen Instituttets forskere vil deltagerne få indblik i de allernyeste ideer og analyser, både danske og udenlandske, inden for IoT, smarte produkter, intelligente fabrikker og digitale tvillinger.

Du kan se programmet og tilmelde dig seminaret her.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Politik, Sønderborg

Borgerne kan stadig tippe kommunen om ulovligheder via Whistleblowerordningen

8. februar 2023 Politik

På Økonomiudvalgsmødet onsdag var der enighed om, at Whistleblowerordningen skal fortsætte som hidtil og det var der bred enighed om, siger borgmester Erik Lauritzen umiddelbart efter mødet. Whistleblowerordningen for medarbejdere og leverandører er lovpligtig, men Byrådet har tidligere besluttet, at borgere også skal have adgang til at bruge ordningen. Fra borgerne kom der 26 henvendelser, […]

Læs mere...