Kom ud i SFS-hallen og spil bordtennis

18. september 2019 Kultur

Sønderborg Familie og Firma sport finder, at det er på tide, at der igen kan spilles bordtennis i området. Derfor inviterer vi til at deltage i vores ugentlige batmøde med start den 2. oktober i SFS-Hallen i Sønderborg. Her vil der være mulighed for at spille denne dejlige aktivitet hver onsdag formiddag mellem klokken 10-11.

Bordtennis-historie

Bordtennis blev i 1880 opfundet af englændere, der benyttede spillet som selskabsspil, spillet på et spisebord. Det blev kendt under navnet: Ping-Pong, skriver Sønderborg Familie og Firma-sport.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der blev oprindelig spillet med cigarkasselåg som bat og champagnepropper som bolde. Senere spillede man med bat af træ uden belægninger eller bat betrukket med skind.

Verdens hurtigste

Spillet er igennem tiderne blevet videreudviklet til det vi kender i dag – nemlig verdens hurtigste spil. Et såvel teknisk som koncentrationskrævende spil, da bolden kan opnå en fart på godt 200 km/t.

Bordtennis spilles af to eller fire spillere.

Gode faciliteter

Artiklen fortsætter under annoncen

Der har også været tradition for at vi i Sønderborg Familie og Firma Sport har haft spillet på vort aktivitetsudbud, men det led under at det gik lidt af moden.

Dette vil vi prøve at gøre noget ved.

SFS vi har de bedstefaciliteter her i området, der netop står og venter på dig.

 Mød op

Skulle du ha’ lyst til at deltage – med eller uden makker – er du velkommen den 2. oktober i SFS-Hallen fra kl. 10-11 og de efterfølgende onsdage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Husk at medbringe dit bat, siger Jonny Arnold fra Firmaidrætten.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...