Kommende boligejere blev klædt på til huskøb

10. april 2019 Samfund

Når der købes bolig, så er det den allerstørste handel, som de fleste mennesker gør i deres liv – og så er det jo herligt, hvis man føler sig klædt på til, at man kan træffe de rigtige valg.

Tirsdag aften havde Energistyrelsen og Sønderborg Kommune et fælles arrangement, der henvendte sig – på allerbedste måde – til nye og kommende boligkøbere.

Det hører med til det rigtige valg, at man ved, hvad det koster at sidde i boligen, når alle regningerne er betalt og så er det vigtigt at være skarp på, hvad man venter sig af sin nye bolig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der var 26 mennesker, der havde tilmeldt sig – og 10 af dem dukkede op i Det Sønderjyske Køkken, hvor medarbejdere fra Energistyrelsen og Sønderborg Kommune gjorde deltagerne lidt klogere.

De fremmødte fik forklaret, hvad der står i en salgsopstilling og det blev gjort tydeligt, hvor meget mere man får for sine penge, hvis man køber bolig udenfor Sønderborg by.

Kommunens medarbejdere fortalte også om lokalplaner og andre ting, der kan have betydning for de boligejere, der gerne vil bygge til.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

Læs også...