Kommende boligejere blev klædt på til huskøb

10. april 2019 Samfund

Når der købes bolig, så er det den allerstørste handel, som de fleste mennesker gør i deres liv – og så er det jo herligt, hvis man føler sig klædt på til, at man kan træffe de rigtige valg.

Tirsdag aften havde Energistyrelsen og Sønderborg Kommune et fælles arrangement, der henvendte sig – på allerbedste måde – til nye og kommende boligkøbere.

Det hører med til det rigtige valg, at man ved, hvad det koster at sidde i boligen, når alle regningerne er betalt og så er det vigtigt at være skarp på, hvad man venter sig af sin nye bolig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der var 26 mennesker, der havde tilmeldt sig – og 10 af dem dukkede op i Det Sønderjyske Køkken, hvor medarbejdere fra Energistyrelsen og Sønderborg Kommune gjorde deltagerne lidt klogere.

De fremmødte fik forklaret, hvad der står i en salgsopstilling og det blev gjort tydeligt, hvor meget mere man får for sine penge, hvis man køber bolig udenfor Sønderborg by.

Kommunens medarbejdere fortalte også om lokalplaner og andre ting, der kan have betydning for de boligejere, der gerne vil bygge til.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Vinen 2022 er med Tour de France-inspireret etiket

27. november 2021 Erhverv

Lørdag formiddag blev Sønderborg Vinen 2022 afsløret og det foregik helt efter traditionen med musik fra Sønderborg Garden og Ringriderfestens heroldere var også en del af festligheden, som foregik på Rådhuset. “Årets Sønderborgvin er udvalgt blandt 34 vine og det er medlemmer fra Ringriderkomiteen, der sammen med Wohlenberg, har smagt sig frem til den, som […]

Læs mere...