Kommunaldirektøren delte arbejdsmiljøpriser ud

26. oktober 2017 Erhverv

Udviklingshuset i Havnbjerg dannede tirsdag og onsdag rammen om de årlige arbejdsmiljødage i Sønderborg Kommune, hvor ledere og arbejdsmiljørepræsentanter samles og sætter fokus på arbejdsmiljøet.

Ved den anledning får deltagerne i arbejdsmiljødagene fagligt input, og der udveksles gode erfaringer afdelingerne imellem.

Sidst men ikke mindst bliver der uddelt priser til afdelinger, der har arbejdet særligt godt med arbejdsmiljøet i det forgangne år.

Artiklen fortsætter under annoncen

I år kunne medarbejderne indstille afdelinger til priser i fire kategorier: “Forebyggelse af ulykker”, “Samarbejde om arbejdsmiljø”, “Muskel-skeletpåvirkninger” og “Psykisk arbejdsmiljø”.

I kategorien “Forebyggelse af ulykker” var der ikke kommet nogen indstillinger. Derfor var der to, som fik priser i kategorien “Samarbejde om arbejdsmiljø.

I alt var der 12 indstillinger, og der var kamp til stregen, da mange er godt i gang med arbejdet, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Både Hørup Plejecenter og Dybbøl-Skolen modtog priser i kategorien “Samarbejde om arbejdsmiljø”. I kategorien “muskel-skeletpåvirkninger” var det Gråsten Plejecenter, som fik en pris, og i kategorien “psykisk arbejdsmiljø” var det Sygeplejen Distrikt Nordals.

Det var kommunaldirektør Tim Hansen, der overrakte priserne, som bestod af et maleri af Karen Willesen, en lokalkendt kunstner, og en check på 10.000 kr.

”Vi har i år modtaget 12 gode og velkvalificerede indstillinger, som har været med i opløbet om arbejdsmiljøpriserne. Kriterierne for udvælgelse i de enkelte kategorier varierer, men fælles for kriterierne er, at man gennem en struktureret, systematisk og forebyggende indsats har styrket arbejdsmiljøet på arbejdspladsen. Jeg håber, nogle af jer, der var indstillet men ikke har fået prisen denne gang, fortsætter det gode arbejde, så vi kan belønne det med en pris næste år”, sagde kommunaldirektør Tim Hansen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk