Kommune-ansattes sygedage i 2015 er regnet sammen

24. september 2016 Erhverv

Sygefravær er noget, som alle arbejdspladser gerne vil have mindst muligt af og det gælder også i kommunerne. Hos KRL, Kommunernes og Regionernes Løndatakontor har man samlet sygefraværsstatistikken fra 2015 for samtlige kommuner, og tallene for Sønderborg siger, at hver fuldtidsansat i snit blev hjemme under dynen i 14,4 dage det år.

I Haderslev siger tallene 16,5 sygedage, mens Aabenraas kommuneansatte bruger 15,4 dage i sygesengen. I Tønder er tallet 14,5.

Årsagerne til, at man melder sig syg, kan være mange. Lige fra influenza og ondt i ryggen til stress. Hver dag er 3,7 procent af de danske lønmodtagere sygemeldt fra jobbet. Ofte er sygefraværet hurtigt overstået, men over en tredjedel af det samlede sygefravær varer mere end 30 dage, skriver Videnscenter om Arbejdsmiljø.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. maj 2022 Erhverv, Sydals

Ved Lysabild bygges der en solcellepark som tager hensyn til biodiversiteten

25. maj 2022 Erhverv

Nordic Solar vil have mere fokus på biodiversitet i solparker. Den danske solenergivirksomhed tog forleden første skridt til en ny stor solpark på Als og den er udviklet med et særligt hensyn til biodiversitet i området på og omkring parken. Borgmester Erik Lauritzen, biodiversitetskonsulenter og Nordic Solar tog første spadestik til biodiversitetsprojektet for den nye […]

Læs mere...