Kommune-ansattes sygedage i 2015 er regnet sammen

24. september 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Sygefravær er noget, som alle arbejdspladser gerne vil have mindst muligt af og det gælder også i kommunerne. Hos KRL, Kommunernes og Regionernes Løndatakontor har man samlet sygefraværsstatistikken fra 2015 for samtlige kommuner, og tallene for Sønderborg siger, at hver fuldtidsansat i snit blev hjemme under dynen i 14,4 dage det år.

I Haderslev siger tallene 16,5 sygedage, mens Aabenraas kommuneansatte bruger 15,4 dage i sygesengen.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Tønder er tallet 14,5.

Årsagerne til, at man melder sig syg, kan være mange. Lige fra influenza og ondt i ryggen til stress. Hver dag er 3,7 procent af de danske lønmodtagere sygemeldt fra jobbet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ofte er sygefraværet hurtigt overstået, men over en tredjedel af det samlede sygefravær varer mere end 30 dage, skriver Videnscenter om Arbejdsmiljø.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Kommunes tilladelse til biogasanlæg i Kværs er ophævet

19. april 2021 Erhverv

Miljø- og Fødevareklagenævnet har truffet afgørelse efter miljøbeskyttelsesloven og ophæver Sønderborg Kommunes afgørelse af 27. juni 2019 om miljøgodkendelse og VVM-tilladelse for opførelse og drift af et biogasanlæg i Kværs og hjemviser sagen til fornyet behandling. Miljø- og Fødevareklagenævnets afgørelse er endelig og kan ikke indbringes for anden administrativ myndighed. ”Vi modtog fredag afgørelsen fra […]

Læs mere...