Kommune og Vækstråd vil møde erhvervslivet

5. december 2014 Erhverv

Sønderborg Kommune og Sønderborg Vækstråd ønsker i fællesskab at forbedre samspillet og de generelle rammebetingelser for kommunens virksomheder. Derfor prioriteres i starten af 2015 en møderække med 100 af kommunens største virksomheder samt 25 mindre, hvor en række repræsentanter fra byrådet, kommunens direktion samt Sønderborg Vækstråd går i dialog om de fremtidige muligheder.jobcenter

Artiklen fortsætter under annoncen

Det orienteres Erhvervsudvalget om, når det samles i den kommende uge. 

Møderækken skal danne basis for den fremadrettede indsats, der skal skabe mere vækst og nye arbejdspladser i et tæt samarbejde mellem kommunen og Vækstrådet.

Dialogen om virksomhedernes ønsker og behov kommer til at bygge på et spørgeskema, der sendes ud til virksomhederne før møderne således, at de konkrete svar kan danne rammen for hvert enkelt besøg.

De enkelte besøg og dialogen vil blive holdt med repræsentanter fra byrådet og direktionen samt Vækstrådet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra byrådet deltager borgmesteren, Frode Sørensen, Jan Prokopek samt Ole W. Stenshøj . Fra direktionen deltager kommunaldirektøren, direktøren for Land, By og Kultur samt direktøren for Erhverv, Beskæftigelse og Sundhed.

Fra Vækstrådet deltager bestyrelsesformand og direktør Ole Daubjerg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 REGIONALT, Samfund

Vejarbejde nord og syd for grænseovergangen ved Frøslev

22. september 2023 REGIONALT

Politiet opfordrer borgere til at krydse grænsen på en af de mindre grænseovergange, der ligger vest for Frøslev, fordi de forventer meget kø. Her er grænseovergange i Vilmkær, Sofiedal, Bøgelhus og Pebersmark. Det skyldes et større vejarbejde på begge sider af grænsen, skriver politiet i en pressemeddelelse. Renoveringen af asfalten på de to kontrolområder ved […]

Læs mere...