Kommune og Vækstråd vil møde erhvervslivet

5. december 2014 Erhverv

Sønderborg Kommune og Sønderborg Vækstråd ønsker i fællesskab at forbedre samspillet og de generelle rammebetingelser for kommunens virksomheder. Derfor prioriteres i starten af 2015 en møderække med 100 af kommunens største virksomheder samt 25 mindre, hvor en række repræsentanter fra byrådet, kommunens direktion samt Sønderborg Vækstråd går i dialog om de fremtidige muligheder.jobcenter

Artiklen fortsætter under annoncen

Det orienteres Erhvervsudvalget om, når det samles i den kommende uge. 

Møderækken skal danne basis for den fremadrettede indsats, der skal skabe mere vækst og nye arbejdspladser i et tæt samarbejde mellem kommunen og Vækstrådet.

Dialogen om virksomhedernes ønsker og behov kommer til at bygge på et spørgeskema, der sendes ud til virksomhederne før møderne således, at de konkrete svar kan danne rammen for hvert enkelt besøg.

De enkelte besøg og dialogen vil blive holdt med repræsentanter fra byrådet og direktionen samt Vækstrådet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra byrådet deltager borgmesteren, Frode Sørensen, Jan Prokopek samt Ole W. Stenshøj . Fra direktionen deltager kommunaldirektøren, direktøren for Land, By og Kultur samt direktøren for Erhverv, Beskæftigelse og Sundhed.

Fra Vækstrådet deltager bestyrelsesformand og direktør Ole Daubjerg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Tre kvinder er godt i gang med elektriker-uddannelsen

18. januar 2022 Uddannelse

Mange af de kvinder, som vælger håndværkerfagene, er vant til at være i undertal. Der er nemlig på langt de fleste uddannelser flere mænd i klasselokalerne. Alligevel vælger flere og flere kvinder at søge ind på erhvervsuddannelser – og vi er glade for at se flere kvindelige elever i håndværkerlokalerne hos os, skriver EUC Syd […]

Læs mere...