Kommune og vækstråd inviterer erhvervslivet til træf

20. februar 2019 Erhverv

Når Sønderborg Erhvervstræf i år løber at stablen på BC-Syd i Sønderborg den19. marts, er der skruet endnu mere op for servicen og ønsket om dialog med det lokale erhvervsliv. Med udgangspunkt i handleplanen “Sådan skaber vi erhvervservice i topklasse i Sønderborg Kommune version 2.0”, får områdets erhvervsdrivende mulighed for dialog med lokale politikere, Sønderborg Kommune og Sønderborg Vækstråd.

”Tidligere Erhvervstræf har givet anledning til mange gode input til, hvordan vi hvert år kan forbedre servicen for vores virksomheder. Derfor holder vi Erhvervstræf; vi vil gerne være tætte på udviklingen og lytte til vores virksomheders udfordringer”, siger borgmesteren i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det er efterhånden ved at være almindelig kendt, at netværk har betydning for en virksomheds succes. Derfor er det vores fokusområde ved Erhvervstræf 2019”, fortæller formanden for bestyrelsen i Sønderborg Vækstråd, Henrik Raunkjær.

”Erhvervstræffet er en oplagt mulighed for både iværksættere, SMV’er og vækstende virksomheder at holde sig ajour med vores tilbud og få mulighed for at netværke med kendte og ukendte kollegaer. Forretningsrelevante informationer og kontakter er på dagsordenen denne dag. Derfor håber vi, at mange i år igen støtter op om Erhvervstræf i Sønderborg”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dagens program byder både på oplæg fra en lokal virksomhed, dialog med et panel beståede af erhvervsfolk og repræsentanter fra Byrådet samt sessioner omhandlende kommunens udbud og indkøb, erhvervsnetværk, de nyeste planer for Sønderborg Lufthavn og planerne for den fysiske erhvervsudvikling. Samtidig vil der være stande med information om uddannelsesmuligheder, jobcentrets tilbud, ledige erhvervsgrunde og vigtige informationer om et byggesagsforløb.

Kommunens Erhvervsservice og Tilflytterservice samt Vækstrådet og ProjectZero vil også være at finde blandt deltagerne på standene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forplejning er inkluderet, og arrangementet er gratis.

Man kan tilmelde sig HER PÅ LINKET

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Kultur, Gråsten

Fint med besøgende til Høstmarkedet i Den Kongelige Køkkenhave

25. september 2021 Kultur

Både fredag og lørdag var der Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten – og lørdag gik der en del gæster rundt og nød både haven og solen. “Der har været pænt med gæster i dag, lørdag, mens det var mere sløjt fredag”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe. Æblefestivallen har aflyst årets festival […]

Læs mere...