Kommunen arbejder på at tilbyde Kultur på recept

30. august 2020 Samfund

Forvaltningerne i Sønderborg Kommune lægger op til et tværgående samarbejde om projektet Kultur på recept fra 2020 til 2023.

Formålet er at bidrage til en forbedring af den mentale sundhed og arbejdsparathed hos langtidsledige og sygemeldte borgere med let til moderat stress, angst eller depression, skriver forvaltningen.

Sundhedsstyrelsen har i foråret 2020 offentliggjort resultaterne af satspuljeprojektet Kultur på recept, hvor fire kommuner har arbejdet med kultur som middel til fremme af mental trivsel for borgere uden for arbejdsmarkedet med let til moderat stress, angst eller depression. Otte ud af ti deltagere vurderer selv, at deres trivsel er bedre, når forløbet afsluttes.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kultur på recept i Sønderborg Kommune vil bestå af et 8 ugers kursus med 2 mødegange pr. uge à 2 timer.

Mødegangene vil finde sted hos interne og eksterne kulturinstitutioner. Væsentlige interessenter er aftenskolerne, naturskolerne, sangcentret, biblioteket mv.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
2. august 2021 Erhverv, Sønderborg

På lørdag er der Sommerfest på Bryggertorvet

2. august 2021 Erhverv

Nova Data er igen initiativtager til et brag af en Sommerfest på Bryggertorvet i Sønderborg, hvor først Michael Vogensen og derefter Downtown Dynt giver koncert. Brygertorvet er pladsen mellem Føtex og Nova Data. “Når det både er Michael Vogensen og Downtown Dynt, der spiller, så skyldes det, at ESET, som er et firma, der leverer […]

Læs mere...