Kommunen er klar med penge til genforeningsprojekter

8. januar 2019 Kultur

”Har du gode ideer til aktiviteter og oplevelser i Sønderborg kommune til markering af 100-året for Genforeningen i 2020?”.

Sådan lyder opfordringen fra Sønderborg Kommune, når der 10 januar åbnes for den særlige Genforeningen 2020 Pulje.

Formålet med puljen er at give aktører, foreninger og andre interessenter mulighed for at engagere sig i markeringen af Genforeningen 2020.

Med puljemidlerne kan kommunen understøtte ansøgernes gennemførelse af aktiviteter og oplevelser til glæde for borgere og gæster i kommunen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Puljen støtter oplevelser og aktiviteter inden for kunst, kultur og idræt, der foregår i perioden 10. januar til 10. juli 2020 – og finder sted indenfor kommunegrænsen.

Her vil man kunne finde det skema, der skal bruges til ansøgningen. Det vil også fremgå, at der kan søges op til 50.000 kroner, og at der kræves mindst 50 pct. i egenfinansiering. Ansøgningsfristen for første runde er 1. marts 2019.

På mandag er der et informationsmøde om puljen, hvor alle interesserede er velkomne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mødet foregår klokken 16 i Perlegade 53 i Sønderborg.

Interesserede kan allerede nu sætte sig grundigt ind i muligheder og kriterier HER på hjemmesiden. 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 112, Sønderborg

Indbrudstyv stjal et Rolexur

28. juli 2021 112

Tirsdag fik politiet en anmeldelse om et indbrud i en villa på Nyvang i Sønderborg. “Indbruddet er sket fra fredag og frem til mandag aften”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet. Indbrudstyven kom ind ved at smadre en rude. “Og fra stedet er der stjålet et Rolexur”.

Læs mere...