Kommunen følger op på erhvervsindsatserne

8. august 2018 Erhverv

I forbindelse med markedsføringsværktøjskassen og Erhvervsguiden følges der op med interesserede virksomheder i efteråret 2018 for at gøre status over produkterne og eventuelt supplere indholdet yderligere.

I november 2017 blev virksomheder i Sønderborg-området præsenteret for den nye markedsføringsværktøjskasse til branding og rekrutteringsformål samt Erhvervsguiden, som gav et overblik over kommunens serviceydelser. Begge indsatser er siden blevet opdateret, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Sideløbende er der bygget på med flere virksomhedsbesøg fra en erhvervskonsulent og en opdateret, lokal erhvervsanalyse, som skal give et bedre indblik i, hvilke behov Sønderborgs erhvervsliv har for at kunne vækste og skabe nye arbejdspladser.

Analysen anvendes i forbindelse med en opdatering af Analyse- og Handlingsplanen, som præsenteres for erhvervsudvalget i august.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

200 nye Corona-smittede siden onsdag

20. januar 2022 COVID-19

Siden onsdag er antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs kommunegrænse steget med 200 og der er i dag 1975 smittede. På landsplan er der ifølge Statens Serum Institut fundet 40.626 nye smittede det seneste døgn. 825 er indlagt på sygehus – og af dem er 49 på intensiv. 28 er i respirator. Ifølge sundhedschef Michael Skriver […]

Læs mere...