Kommunen forbereder salg af Sønderborg Kaserne

23. august 2017 Erhverv

Hvis byrådet vil samle kommunens forvaltninger på Sønderborg Kaserne vil det koste omkring 370 millioner kroner at tilpasse og sætte lokalerne i stand.

“Og vi er så heldige, der er erhvervsfolk, som har henvendt sig for at høre, om de kan købe kasernen”, siger borgmester Erik Lauritzen på et pressemøde, der ligger i forlængelse af onsdagens Økonomiudvalgsmøde.

“I Økonomiudvalget er vi enige om, at der inden næste udvalgsmøde skal ligge et udbudsmateriale klar, som vi kan kigge igennem og sende videre til byrådet”, siger borgmesteren.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er vigtigt, vi sikrer, der kommer liv i bygningerne og de ikke bare får lov til at forfalde. Og det bliver skrevet ind i udbudsmaterialet”, siger han. Borgmesteren mener, at nu hvor kasernen sættes til salg, så vil flere interesserede komme på banen.

“Der kan være investorer, som vil købe enten hele kasernen eller dele af den”.

Hvis ikke kommunen var forpligtet til at sende et salg af kasernen i udbud, så kunne der gøres en hurtig handel.

“Så kunne vi sikkert skrive papirerne under i morgen”, siger Erik Lauritzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune købte kasernen for 17 millioner kroner og har fået en betydelig husleje ind på udlejning til flygtningecenter.

 

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...
>