Kommunen forbereder salg af Sønderborg Kaserne

23. august 2017 Erhverv

Hvis byrådet vil samle kommunens forvaltninger på Sønderborg Kaserne vil det koste omkring 370 millioner kroner at tilpasse og sætte lokalerne i stand.

“Og vi er så heldige, der er erhvervsfolk, som har henvendt sig for at høre, om de kan købe kasernen”, siger borgmester Erik Lauritzen på et pressemøde, der ligger i forlængelse af onsdagens Økonomiudvalgsmøde.

“I Økonomiudvalget er vi enige om, at der inden næste udvalgsmøde skal ligge et udbudsmateriale klar, som vi kan kigge igennem og sende videre til byrådet”, siger borgmesteren.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er vigtigt, vi sikrer, der kommer liv i bygningerne og de ikke bare får lov til at forfalde. Og det bliver skrevet ind i udbudsmaterialet”, siger han. Borgmesteren mener, at nu hvor kasernen sættes til salg, så vil flere interesserede komme på banen.

“Der kan være investorer, som vil købe enten hele kasernen eller dele af den”.

Hvis ikke kommunen var forpligtet til at sende et salg af kasernen i udbud, så kunne der gøres en hurtig handel.

“Så kunne vi sikkert skrive papirerne under i morgen”, siger Erik Lauritzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune købte kasernen for 17 millioner kroner og har fået en betydelig husleje ind på udlejning til flygtningecenter.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...