Kommunen giver en vej og de forbundne udgifter til grundejerforening

16. april 2018 Nordborg

Snart bliver det beboerne selv i grundejerforeningen Gammeldam i Nordborg, der skal sørge for at holde og vedligeholde deres vej, fortov og øvrige fællesarealer. Det fremgår nemlig af lokalplanen for området, at de overtager arealerne og dermed forpligtelserne, når boligområdet er udstykket og grundene solgt.

”Men vi skal aflevere det i en ordentlig tilstand, og derfor har vi nu bevilget 200.000 kr. til at gøre området færdigt for. Det betyder, at der skal lægges et lille stykke fortov, andre stykkerfortov skal rettes op, og det samme gælder dræn, vejens slidlag og kantstenen”, siger teknik- og miljøudvalgsformand Aase, Nyegaard, i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Hvad sker der i hjernen hos børn der har det svært?

18. januar 2022 Uddannelse

Den 3. marts klokken 19 får Dybbøl Efterskole besøg af Rasmus Alenkær, som vil holde et oplæg om børn, som har det svært. I sit oplæg vil Rasmus Alenkær sætte fokus på samarbejdet omkring børn med social-kognitive udfordringer med udgangspunkt i dels en neurologisk vinkling, og dels med udgangspunkt i en institutionel pædagogisk vinkling. Eller […]

Læs mere...