Kommunen har delt penge ud fra paragraf 18-puljen

12. august 2022 Sønderborg

13 ansøgere kan glæde sig over ekstra penge til at sætte aktivitetsniveauet i vejret efter sommerferien .

Sundhedsudvalget har modtaget 18 ansøgninger til årets 2. ansøgningsrunde af paragraf 18-puljen.

Puljen fordeles til gavn for socialt- og sundhedsfremmende arbejde efter servicelovens §18 og er målrettet indsatsen for at hjælpe børn, unge og familier, der har det svært. Udvalget har fokus på de mange frivillige sociale og sundhedsfremmende fællesskaber, skriver Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sundhedsudvalget har fordelt 238.233 kroner til 13 frivillige sociale og sundhedsfremmende foreninger, der på hver deres måde arbejder for at støtte mennesker, der har det svært.

Den samlede § 18-pulje i Sønderborg Kommune udgør 3,3 millioner kroner. Heraf er der bevilget penge til ansøgere i 1. runde 2022 samt afsat midler til de faste årlige driftstilskud, frivillighedsfesten og frivillighedsprisen.

Her kan du se, hvilke foreninger, der fik tilskud.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Lasse Sønderup er ny chef for Erhverv og Turisme

7. oktober 2022 Erhverv

Lasse Sønderup kan nu slette konstitueret fra visitkortet og det kan han fordi, han er blevet ansat som chef for Erhverv og Turisme i Sønderborg Kommune fra den 1. oktober. Stillingen har for nylig været slået op, og Lasse Sønderup er valgt blandt ansøgerne til jobbet. Lasse Sønderup blev konstitueret chef for Erhverv og Turisme […]

Læs mere...