Kommunen køber ejendom i Nordborg

24. september 2020 Erhverv

For at sikre den fortsatte udvikling af Nordborg midtby har Sønderborg Kommune besluttet at købe ejendommen Storegade 47 i Nordborg. Og det er en langsigtet investering.

“Der sker rigtig meget i Nordborg og på Nordals nu og i de kommende år blandt andet hos Udviklingsforum Nordals og Nordborg Slots Efterskole. Der er forskellige planer og ideer til, hvad der kan ske med ejendommen og pladsen, den ligger på, og når der er en samlet plan for området, så kan vi se, hvad der skal ske med ejendommen. Nu har vi i hvert fald sikret os den, siger borgmester Erik Lauritzen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Købet giver Sønderborg Kommune mulighed for at rive ejendommen ned, hvis det på sigt viser sig, at det vil give god mening for at lave en mere attraktiv bymidte.

“Det er vigtigt for byrådet at sikre sig, at vores planer for en levende by kan virkeliggøres, så der kommer bedre sammenhæng i Nordborg centrum. Det er med til at understøtte Byrådets vision om bæredygtige byer, lokalsamfund og fællesskaber, fordi vi udvikler på Nordals”, siger borgmesteren.

Købsprisen for ejendommen er i alt 1,135 millioner kroner og i første omgang lejer kommunen ejendommen ud.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
29. september 2022 112, Sønderborg

Politiet tog 131 gram amfetamin fra en mand fra Nordals

29. september 2022 112

Klokken 02:10 – natten til torsdag – fik en politipatrulje øje på en bil, som var efterlyst og derfor kørte de efter den. “Det var på Kløvermarken og betjentene så, at bilens passager kastede en pose ud fra vinduet kort inden de fik standset bilen”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. Betjentene vurderede, […]

Læs mere...