Kommunen køber ejendom i Nordborg

24. september 2020 Erhverv

For at sikre den fortsatte udvikling af Nordborg midtby har Sønderborg Kommune besluttet at købe ejendommen Storegade 47 i Nordborg. Og det er en langsigtet investering.

“Der sker rigtig meget i Nordborg og på Nordals nu og i de kommende år blandt andet hos Udviklingsforum Nordals og Nordborg Slots Efterskole. Der er forskellige planer og ideer til, hvad der kan ske med ejendommen og pladsen, den ligger på, og når der er en samlet plan for området, så kan vi se, hvad der skal ske med ejendommen. Nu har vi i hvert fald sikret os den, siger borgmester Erik Lauritzen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Købet giver Sønderborg Kommune mulighed for at rive ejendommen ned, hvis det på sigt viser sig, at det vil give god mening for at lave en mere attraktiv bymidte.

“Det er vigtigt for byrådet at sikre sig, at vores planer for en levende by kan virkeliggøres, så der kommer bedre sammenhæng i Nordborg centrum. Det er med til at understøtte Byrådets vision om bæredygtige byer, lokalsamfund og fællesskaber, fordi vi udvikler på Nordals”, siger borgmesteren.

Købsprisen for ejendommen er i alt 1,135 millioner kroner og i første omgang lejer kommunen ejendommen ud.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 KV21, Sønderborg

Venstre og Konservative besøger landbrug

21. juni 2021 KV21

I dag, mandag, besøger Konservative og Venstre i Sønderborg landmand Jens Lei og Jack Nielsen fra DroneVic til en markvandring/overflyvning og snak om, hvordan et højteknologisk dansk landbrug ser ud i dag og i fremtiden. Besøget vil også fokusere på, hvordan vi kan sikre, at både vores teknologiske uddannelser på Alsion og vores stærke landbrugsskole […]

Læs mere...