Kommunen: Kom og kvit tobakken

25. august 2016 Samfund

Sønderborg Kommune tilbyder gratis hjælp til rygestop. Rygestopforløb kan foregå i grupper eller individuelt – alt efter dine behov. Det handler om at give dig hjælp og støtte til at kvitte tobakken. Det handler om, at du finder din vej til et røgfrit liv.

Rygestop og fitness er en kombination, der virker rigtigt godt og det tilbydes  igen i efteråret. Næste forløb starter tirsdag den 27. september.

Forløbet strækker sig over syv tirsdage kl. 16.30-18.30 på Sundhedscentret i Sønderborg. Der er 10 pladser på holdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Inden du kan starte på forløbet, skal du deltage i en indledende rygestopsamtale med en rygestopinstruktør, hvor følgende emner kan komme i spil: Tidligere rygestopforsøg, fordele og ulemper ved rygestop, eventuelt brug af rygestopmedicin eller nikotinsubstitution m.m.

Vil du vide mere om tilbuddet og dine muligheder for at deltage, kan du kontakte en sundhedsfaglig medarbejder på tlf. 88 72 41 81.

Du kan også sende en mail til rygestop@sonderborg.dk Opgiv navn og tlf.nr. så bliver du ringet op.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du ryger over 15 cigaretter eller tobak svarende hertil og bor i Sønderborg Kommune, kan du få betalt rygestopmedicin eller nikotinsubstitution i op til otte uger, hvis du er aktiv i et rygestopforløb.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Politik, Sønderborg

Forvaltningen har en plan for at skifte kommunale biler ud med elbiler

28. maj 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts en handleplan for grøn omstilling af persontransport, der indeholder flere tiltag, som skal understøtte henholdsvis grøn omstilling af bilparken og reduceret persontransport i Sønderborg Kommune. Et af tiltagene handler om at skifte en del af kommunens biler ud med elbiler. COWI har lavet en analyse af kommunens bilpark […]

Læs mere...