Kommunen lavede fejl – nu får handicappede deres penge retur

8. november 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Sønderborg Kommune tilbagebetaler 650.000 kr. til 130 handicappede borgere, der fejlagtigt har betalt for entreer, cafébesøg, biografture mm. for deres ledsagere under ferie og udflugter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Byrådet har afsat 900.000 kr. til at dække ledsageres udgifter fremover, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Ligesom en lang række andre kommuner har Sønderborg Kommune indtil 2014 opkrævet betaling fra borgerne til at dække en eventuel ledsagers omkostninger til at tage med på en ferie, udflugt eller lignende.

En udmelding fra KL tilbage i 2014 fik Sønderborg Kommune til at ændre praksis, og efter et omfattende opsporingsarbejde er kommunen nu klar til at betale de 650.000 kr.

Artiklen fortsætter under annoncen

tilbage, som den skylder 130 borgere, der før 2014 har betalt for udgifter for deres ledsagere.

Samtidig afsætter byrådet 900.000 kr. til bl.a. at dække ledsagernes udgifter fremover.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 Broager, Samfund

Skal du være en del af være Broagerland 3.0?

16. april 2021 Broager

Foråret er kommet og nu skal vi smøge ærmerne op. Vi skal tage hul på næste runde i Broagerland 3.0 og det skal ske ved to kommende begivenheder, hvor alle opfordres til at deltage, skriver landbylaugene på Broagerland og Broager Udviklingsforum. Foreslår bo- og arbejdsfællesskaber på Broagerland Vi repræsentanter fra landsbylaugene på Broagerland og Broager […]

Læs mere...