Kommunen lukker Strandvej – en lille del af Kongevej – og Hertug Hans Vej

30. august 2017 Samfund

Søndag fra kl. 10 og nogle timer frem kan tilskuere se stærke mænd deltage i Alssundman 2017 og i det tidsrum lukkes Strandvej, en lille del af Kongevej og Hertug Hans Vej.

De ca. 200 deltagere svømmer først 1,9 km i havet ud for Strandvej med start og mål på Fluepapiret, dernæst cykler de 90 km på en rundstrækning med start og mål ved Sønderborg Slot, og sidst løber de 21,1 km på Strandpromenaden og Gendarmstien på en rundstrækning, der har vendepunkt ved Sønderskoven.

Afviklingen af “den halve jernmand”, som triatlondisciplinen også kaldes, indebærer, at tre veje tæt på vandet i Sønderborg lukkes. Det drejer sig om Strandvej fra Strand  – indkørslerne til Comwell og boligerne på Strand er tilgængelige – til Kongevej inkl. Strandvænget og et lille stykke af Kongevej omfattende adgang til boligerne i Kongevej 104-110 samt 75 og 77.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hertug Hans Vej lukkes for trafik, men beboerne kan køre ud og til venstre i retning mod Ringgade.

”Formentlig vil arrangementet være færdigt tidligere end det varslede tidspunkt – kl. 17 – og så fjernes vejspærringerne, men vi melder for en sikkerheds skyld ud, at det først bliver kl. 17. Beboerne på Hertug Hans Vej kan køre ud og komme til fx Sdr. Havnegade ved at køre ad Sundquistsgade, Kongevej og Rosengade, men de kan ikke køre hjem til Hertug Hans Vej igen, før vejspærringerne er fjernet”, siger medarbejder i Projekt & Anlæg, Connie Davidsen, i en pressemddelelse..

Artiklen fortsætter under annoncen

Der skiltes med omkørsel. Beboere i huse på de afspærrede veje, som skal bruge deres bil søndag, skal senest søndag kl. 8 sørge for at parkere bilen et sted uden for området.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2021 Samfund, Sønderborg

Borgerblikket – nu kan du følge dine Jobcentersager

29. november 2021 Samfund

For et år siden har kommunerne givet borgerne adgang til egne data på otte udvalgte sagsområder i det tilbud, der hedder Borgerblikket. Nu skydes anden etape i gang så man som borger nemt og hurtigt kan se udvalgte data om sine sager og indsatser på borger.dk. Anden etape går i luften den 1. december og […]

Læs mere...