Kommunen tænder grønt lys for friskole i det tidl. Teknikum

28. juni 2014 Uncategorized
Arbejdsgruppen bag Sønderborg Friskole har set sig lune på bygningen, der husede det tidligere Teknikum i Sønderborgs midtby. Det er statens bygningsselskab Freja, der i sidste ende er administrator, men lokalt varetages salgsopgaven af EDC Mæglerne.

Irene Reinkvist ser gerne, at sønderborgenserne melder sig ind i skolens støttekreds.

Irene Reinkvist ser gerne, at sønderborgenserne melder sig ind i skolens støttekreds.

Artiklen fortsætter under annoncen

I første omgang oplyste EDC Mæglerne at der ikke kunne blive tale om at udleje til en skole.
Ildsjælene i arbejdsgruppen tog så kontakt til Freja, der på ingen måde afviste udlejning – men de bad os sikre, at lokalplanen rummede plads til en skole.
Et hurtigt kig i den afslørede, at det faktisk er tanken med lige præcis det område.
– Jeg har talt med Teknisk Forvaltnings afdelingsleder i Planafdelingen og en byggesagsbehandler fra Byggeafdelingen. De ser intet problem i en friskole på det gamle Teknikum, så her er endnu en mulig forhindring ryddet af vejen, siger Irene Reinkvist.
Artiklen fortsætter under annoncen

Ud over de mange planlægningsopgaver og mange andre ting, så er Sønderborg Friskole i fuld gang med at optage medlemmer i skolekredsen.
Skolekredsen er for alle de mennesker, der synes, det er en glimrende idé, at der er en friskole i Sønderborg by. Det koster 100 kroner at blive medlem.
Du kan tilmelde dig Her
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 Erhverv, Sønderborg

Transportministeren styrer forhandlinger om stor infrastrukturplan – men styrer ikke sin egen arbejdsdag

18. maj 2021 Erhverv

Transportminister Benny Engelbrecht fortæller til SønderborgNYT, at han synes, det er fantastisk at være minister – også selvom det betyder lange arbejdsdage og så er der lige en enkelt ting, man skal instille sig på, inden man siger ja til at være minister: “Det er en post, som man kan miste uden varsel og uden […]

Læs mere...