Kommunen tænder grønt lys for friskole i det tidl. Teknikum

28. juni 2014 Uncategorized
Arbejdsgruppen bag Sønderborg Friskole har set sig lune på bygningen, der husede det tidligere Teknikum i Sønderborgs midtby. Det er statens bygningsselskab Freja, der i sidste ende er administrator, men lokalt varetages salgsopgaven af EDC Mæglerne.

Irene Reinkvist ser gerne, at sønderborgenserne melder sig ind i skolens støttekreds.

Irene Reinkvist ser gerne, at sønderborgenserne melder sig ind i skolens støttekreds.

Artiklen fortsætter under annoncen

I første omgang oplyste EDC Mæglerne at der ikke kunne blive tale om at udleje til en skole.
Ildsjælene i arbejdsgruppen tog så kontakt til Freja, der på ingen måde afviste udlejning – men de bad os sikre, at lokalplanen rummede plads til en skole.
Et hurtigt kig i den afslørede, at det faktisk er tanken med lige præcis det område.
– Jeg har talt med Teknisk Forvaltnings afdelingsleder i Planafdelingen og en byggesagsbehandler fra Byggeafdelingen. De ser intet problem i en friskole på det gamle Teknikum, så her er endnu en mulig forhindring ryddet af vejen, siger Irene Reinkvist.
Artiklen fortsætter under annoncen

Ud over de mange planlægningsopgaver og mange andre ting, så er Sønderborg Friskole i fuld gang med at optage medlemmer i skolekredsen.
Skolekredsen er for alle de mennesker, der synes, det er en glimrende idé, at der er en friskole i Sønderborg by. Det koster 100 kroner at blive medlem.
Du kan tilmelde dig Her
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 Augustenborg, Erhverv

Nyd et godt glas vin og aftensolen på terrassen ved Augustenborg_Project

29. juni 2022 Augustenborg

På fredag åbnes dørene til den splinternye vinbar, A_Terracce, hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg, hvor franske sommeliers er klar til at guide gæsterne frem til de allerbedste smagsoplevelser. “I den kommende weekend gør vi ekstra meget ud af franske vine og det skyldes selvfølgelig, at Tour de France kommer til Sønderborg og fremover handler […]

Læs mere...