Kommunen vil flytte Gendarmstien væk fra eng med køer

24. maj 2017 Broager

Ulykken på vandrestien Gendarmstien søndag, hvor en 64-årig mand fra Frederiksberg, blev angrebet af en ko og senere døde af sine kvæstelser, får nu kommunen til at tage affære.

Hos Projekt & Anlæg er man ved at undersøge muligheden for at flytte Gendarmstien, så man ikke risikerer, at lignende ulykker sker igen.

Det fortæller afdelingsleder Jens-Kristian Mikkelsen i en pressemeddelelse.

“I et samarbejde med ejeren af grunden er vi ved at undersøge, om vi kan flytte stien ud til kanten af engen eller helt uden for engen for at undgå, at vores gæster skal krydse arealet, hvor der er dyr”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

På nuværende tidspunkt krydser Gendarmstien den eng, hvor ulykken skete. Der er skilte ved strandengen, som oplyser de vandrende om, at det er vigtigt, de holder sig fra dyrene.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Politik, Sønderborg

Frode Sørensen vender tilbage til Byrådet som vikar

24. juni 2021 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet går på barselsorlov fra fredag og frem til den 10. august og så skal der en vikar på banen. Det bliver tidligere formand for Teknik- og Miljøudvalget Frode Sørensen, som skal afløse Jesper Smaling. Inden Frode Sørensen kan kalde sig ‘midlertidigt byrådsmedlem’, skal det siddende Byråd godkende, at han vikarierer. […]

Læs mere...