Kommunen vil forlænge den ekstra ‘Corona-rengøring’

11. december 2020 COVID-19

Sønderborg Kommune vil forlænge den daglige ekstra rengøring på skoler, daginstitutioner, dagpleje, biblioteker og haller med to måneder. Der er tale om rengøring af overflader på borde og stole, dørhåndtag, håndvaske, toiletter og lignende – og tiltaget skal mindske spredningen af Corona-smitte.

Økonomiudvalget har tilkendegivet opbakning til den ekstra rengøring, og udvalget tager endelig stilling til den ekstra rengøringsindsats på sit møde den 16. december 2020.

”Med det stigende smittetryk i Danmark og også i Sønderborg Kommune skal vi gøre alt, hvad vi kan for at mindske smittespredningen”, siger borgmester Eril Lauritzen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at minimere spredningen af Covid-19 smitte påtager Økonomiudvalget sig ansvaret ved at forlænge den ekstra rengøringsindsats af kontaktflader de steder, hvor der kommer mange mennesker i de kommunale institutioner.

”Det er rettidig omhu allerede nu at tage den beslutning, for vi forventer alle, at smittetrykket også vil være højt i de kommende vintermåneder”, siger borgmesteren.

Den ekstra rengøringsindsats af kontaktfladerne begyndte den 1. december og kommunaldirektør, Tim Hansen, der er leder af Krisestaben, er meget glad for, at indsatsen bliver forlænget.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Rengøringsindsatsen er en meget vigtig opgave, for Sønderborg Kommune forsøger at holde vores skoler, daginstitutioner, dagplejen og fritidstilbud fri for smitte, så vi i mindst muligt omfang er nødt til at sende klasser hjem eller lukker institutioner ned i perioder. Det er en stor del af vores kerneopgave, og vi vil gerne gøre det så trygt som muligt at benytte vores skoler, institutioner og fritidstilbud”, siger Tim Hansen.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...