Kommunen vil sikre små børn en god start på livet

15. juni 2017 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Kommunen udvider indsatsen, der skal hjælpe børn til at få en god start på livet. Det er vigtigt så tidligt som muligt at opdage, hvis der er særlige udfordringer, hvor familien mangler råd og støtte, eller hvor andre tiltag bør sættes i gang hurtigst muligt.

Derfor har kommunen fokus på at udvide indsatsen til familier med børn i alderen 0-3 år.

Dele af indsatsen er allerede indført fra januar. Det drejer sig om et udvidet tilbud i sundhedsplejen om graviditetsbesøg til alle gravide i Sønderborg Kommune samt tilbud om et ekstra hjemmebesøg inden for barnets første seks måneder. På den måde får alle gravide en større mulighed for at få hjælp og støtte under graviditeten og i barnets første tid.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den udvidede indsats bygger på elementer, der er afprøvet gennem fire nuværende projekter. Disse projekter har fokus på forberedelse til forældrerollen og barnets trivsel i barnets første tre leveår, og de bedste erfaringer og resultater herfra bringes videre i den udvidede indsats fra 2018.

24. juli 2024 Kultur, Sønderborg

Historisk ringridning med tilskuerne tæt på ryttere og heste

24. juli 2024 Kultur

Tirsdag eftermiddag var ryttere fra familien Nicolaisen og familien Petersen var klar ved galgerne til den historiske ringridning ved Sønderborg Slot – og Ringriderfestens Heroldere både blæste i deres horn og slog på tromme. Rytterne og herolderne var klædt i flotte dragte fra en svunden tid, så ingen var i tvivl om, at det var […]

Læs mere...