Kommunens udgifter på Handicap- og Psykiatriområdet eksploderer

15. september 2016 Samfund
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Økonomien på handicap- og psykiatriområdet er under pres, og hvis udviklingen fortsætter kan det allerede fra i år betyde et øget udgiftsniveau i millionklassen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor vil Socialudvalget nu drøfte, hvordan man fremadrettet sikrer, at de kommunale tilbud fastholder det høje, faglige niveau og samtidig sikrer et budget i balance.

“Der er ingen tvivl om, at vi står med en økonomisk udfordring i de kommende år, som vi skal have fundet en god løsning på.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og selvom jeg selvfølgelig ser med alvor på, at vi har en udfordring i forhold til at få budgettet til at hænge sammen, så glæder jeg mig samtidig over, at en del af udgifterne kommer af, at vores handicappede og psykisk syge bliver ældre, og derfor har brug for pleje i flere år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er positivt, og det skal vores budgetter naturligvis rettes ind efter”, siger formanden for Socialudvalget, Niels Ole Bennedsen i en pressemeddelelse.

Der har i de seneste par år løbende været opmærksomhed på, at der forestod udfordringer i forhold til økonomien på det sociale område.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forvaltningen Social og Senior gik i den forbindelse inden sommerferien i gang med en analyse af området. Den analyse er nu klar, og viser at merforbruget på handicap- og psykiatriområdet i år vil blive på 8,74 millioner kroner, mens merforbruget til næste år forventes at blive over 15 millioner kroner.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. april 2021 Kultur, Sønderborg

Flaget ved Dybbøl Mølle blev hejst

18. april 2021 Kultur

Søndag klokken 8:00 gik flaget til tops på Dybbøl Skanse og det var Hjemmeværnet, som stod for seancen. J. P. Rasmussen havde kommandoen og fortalte blandt andet om mindestenen, som står på Dybbøl Banke. Han er blandt dem, der kender rigtigt meget til Dybbøldagen, hvor han har haft kommandoen hele 14 gange. “De første syv […]

Læs mere...