Kommunen investerer 1 krone i aktier i Forskerparken

7. januar 2015 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Onsdag bestemte 31 byrådspolikere at Sønderborg Kommune skal købe flere aktier i Forskerparken. For blot en enkelt krone sikrer kommunen sig 4,5 pct. af de samlede aktier.alsion

Kommunen slipper nu ikke med blot at over 1 krone til Forskerparken. Med købet følger der en gæld, hvoraf Sønderborg Kommune overtager et minus på 3,9 millioner kroner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Pengene deponerer Sønderborg Kommune.

Sammen med Bitten og Mads Clausen Fonden sikrer Sønderborg Kommune desuden Forskerparken en kapitalindsprøjtning på 5 millioner.

“Det er vigtigt, vi støtter op om et stærkt miljø og sikrer os, at Forskerparken ikke bliver et kontorhotel”, siger Stephan Kleinschmidt.

Byrådsvikar Daniel Staugaard fra Venstre fik også sagt, det er vigtigt, vi hele tiden sikrer, at Forskerparken er attraktiv. Det er undervisningsaktiviteterne der er vigtige i bygningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Mister vi SDU, så mister vi området største statslige arbejdsplads.

“Og jeg synes, vi skal huske at takke Bitten og Mads Clausen Fonden, der hjælper den ene gang efter den anden”, siger Peter Hansen, Venstre.

24. februar 2024 Kultur, Sønderborg

Cristian Oprea er videre i X Factor

24. februar 2024 Kultur

Fredag aften var Cristian Oprea fra Sønderborg for første gang på livescenen i X Factor og det var med nummeret Halskæde af Guldimund – og på tilskuerrækkerne sad begge hans forældre. Da fredagens udsendelse nåede til afgørelsen var Cristian Oprea den sidste deltager, som efter tilfældig rækkefølge, blev sendt videre til endnu en uge i […]

Læs mere...