Kommunen investerer 1 krone i aktier i Forskerparken

7. januar 2015 Erhverv

Onsdag bestemte 31 byrådspolikere at Sønderborg Kommune skal købe flere aktier i Forskerparken. For blot en enkelt krone sikrer kommunen sig 4,5 pct. af de samlede aktier.alsion

Kommunen slipper nu ikke med blot at over 1 krone til Forskerparken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med købet følger der en gæld, hvoraf Sønderborg Kommune overtager et minus på 3,9 millioner kroner.

Pengene deponerer Sønderborg Kommune.

Sammen med Bitten og Mads Clausen Fonden sikrer Sønderborg Kommune desuden Forskerparken en kapitalindsprøjtning på 5 millioner.

“Det er vigtigt, vi støtter op om et stærkt miljø og sikrer os, at Forskerparken ikke bliver et kontorhotel”, siger Stephan Kleinschmidt.

Byrådsvikar Daniel Staugaard fra Venstre fik også sagt, det er vigtigt, vi hele tiden sikrer, at Forskerparken er attraktiv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er undervisningsaktiviteterne der er vigtige i bygningen.

“Mister vi SDU, så mister vi området største statslige arbejdsplads.

“Og jeg synes, vi skal huske at takke Bitten og Mads Clausen Fonden, der hjælper den ene gang efter den anden”, siger Peter Hansen, Venstre..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Samfund, Sønderborg

Corona-udgifterne i første kvartal er på 11 millioner

22. april 2021 Samfund

Corona-situationen koster rigtigt mange penge og i Sønderborg Kommune betyder det, der er en stor ekstra-regning, som skal betales og det er der ingen tvivl om, fortæller borgmester Erik Lauritzen dagen efter Økonomiudvalget har holdt møde. Spørgsmålet er, hvor stor den bliver og det ikke er til at vide, fordi det afhænger af Corona-pandemiens udvikling, […]

Læs mere...