Kommuner slår et slag for at flere skal slippe drikkeriet

15. januar 2016 Samfund

Inden længe vil landets kommuner gennem en kampagne gøre opmærksom på de muligheder, der er, hvis man vælger at se sit alkoholproblem i øjnene og søge hjælp.

Budskabet er, at der er en vej ud af et skadeligt forbrug. Den, der drikker for meget, kan genvinde både sin egen og andres respekt, hvis han eller hun erkender sit problem og søger hjælp.

“Mange mennesker venter for længe med at søge hjælp. Det er en skam, for der er så meget, vi kan gøre for at hjælpe og støtte den enkelte, inden hverdagen, familien eller jobbet går tabt på grund af et skadeligt forbrug af alkohol. Både vores Misbrugscenter og Sundhedscentret står klar med hjælp”, siger formand for Socialudvalget Niels Ole Bennedsen i en pressemeddelelse fra Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Ofte vil den, der drikker for meget, ha’ glæde af et kærligt skub fra en kollega, en partner, børn eller forældre. Det er måske det, der skal til for at opfylde den første forudsætning – nemlig at den, der drikker for meget, erkender sit problem og beder om hjælp”, siger formand for sundhedsudvalget, Helge Larsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. august 2022 Sønderborg, Debat

Debat: Tidligere Nye Borgerlige-medlemmer undrer sig over hovedbestyrelsens pressemeddelelse

19. august 2022 Sønderborg

Svenja Karstensen og Tom Sivertsen, tidl. Nye Borgerlige, skriver: Vi har læst udtalelsen fra Jesper Hammer, som vi ikke kan forholde os til, da han skriver at vi var blevet ekskluderet under alle omstændigheder. Den udtalelse havde han sikkert nævnt, da vi alle seks bestyrelsesmedlemmer fra lokalafdelingen af Nye Borgerlige var til møde med ham […]

Læs mere...