Kommunikationsdirektør i Danfoss er død efter lang tids kamp mod kræft

16. december 2019 Erhverv

Livet sluttede for tidligt for en af Danmarks store kommunikatører Kenth Kærhøg, kommunikationsdirektør i Danfoss og næstformand for erhvervsorganisationen Synergi. Kenth Kærhøg blev 52 år gammel. Det skriver Berlingske i en nekrolog.

Kenth Kærhøg var en af Danmarks mest markante internationale kommunikationsfolk med en karriere i store danske og internationale virksomheder. Senest som kommunikationsdirektør i Danfoss siden 2017.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kenth Kærhøg var i en årrække global chef for medierelationerne for hele Coca-Cola-koncernen med base for hele familien i Atlanta.

I 2010 vendte Kenth Kærhøg hjem til Danmark som først global kommunikationsdirektør i ISS og efter syv år videre til Danfoss, helt præcis som chef for Corporate Communications & Reputation-teamet, hvor han snart i Danmark, snart i USA og snart i Kina stod i spidsen for arbejdet med at placere Danfoss som en leder i den grønne omstilling globalt i et tæt samarbejde med topchefen Kim Fausing og bestyrelsesformand Jørgen Mads Clausen, skriver Berlingske.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kenth Kærhøg, som var en frihedselskende konservativ, læste først nationaløkonomi, men blev derefter cand.psych. i kommunikationspsykologi fra Københavns Universitet.

Du kan læse hele Berlingskes nekrolog ved at klikke her.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes. Politikerne skal […]

Læs mere...