Koncert: Symfoniorkestret leverer musikken til Sønderborgs gospelsangere

19. november 2019 Kultur

Gospelssangerne Laura Kjærgaard, Linda Andrews og Johanna Løhde Nielsen samt Sønderborg Gospel Choir gæster Sønderjyllands Symfoniorkester ved to koncerter, hvor det glade budskab formidles gennem festlig og livsglad musik, sang og bevægelse. Koncerten er lørdag den 30 november klokken 16 i Koncertsalen Alsion.  

Laura Kjærgaard og færøske Linda Andrews blev begge landskendte efter flot deltagelse i X-Factor. Laura Kjærgaard fik en andenplads i 2008 og Linda Andrews vandt finalen i 2009. Deres sangtalenter er i dag professionel beskæftigelse og udover koncertoptrædener underviser begge i sang og laver gospelworkshops i hele landet, skriver Sønderjyllands Symfoniorkester.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sammen med sønderjyske Johanna Løhde Nielsen og Sønderborg Gospel Choir vil Laura Kjærgaard og Linda Andrews sprede glæde, begejstring og gospelstemning, som kommer ud over scenekanten helt ned til bagerste række i koncertsalen. Johanna Løhde Nielsen er uddannet sanger, sangskriver og korleder fra Det Jyske Musikkonservatorium i Århus. Hun har også gjort sang til sin levevej og er korleder for Sønderborg Gospel Choir – et musikfællesskab bestående af omkring 30 sangere, der gennem 25 år har givet adskillige kirkekoncerter og arrangeret større gospelworkshops.

Artiklen fortsætter under annoncen

Symfoniorkestret giver koncertprogrammets nøje udvalgte gospelsange symfonisk lyd og for orkestret er det en helt ny og genreoverskridende koncertproduktion, hvor fællesskabet mellem scene og publikum bliver noget helt særligt. Publikum er mere end velkomne til at synge med og lade sig rive med af den livsbekræftende stemning, som fylder koncertsalene.

Aftens dirigent er René Bjerregaard, som ofte gæster symfoniorkestret og hver gang bidrager med høj professionalisme og en særlig nærhed til publikum. Senest dirigerede han orkestret til to udsolgte Beatles Tribute-koncerter i starten af oktober.

Du finder din BILLET HER 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. december 2021 Kultur, Sønderborg

Synnejysk stand-up i Alsion

2. december 2021 Kultur

Christoffer Brodersen og Kalle & Kloj – Lars Thiesgaard og Chresten Speggers – vender tilbage til Alsion med en ny udgave af ’En synnejysk eftermiddag’ søndag den 20. marts kl. 15.00 I første afdeling vil Christoffer Brodersen underholde med sine viser og sange – og får også besøg af en special guest star. Efter pausen […]

Læs mere...