Kondi: Tilmeld dig SFS’ og Hertugbyens STARK-løbet

15. april 2015 Augustenborg

Augustenborg Erhvervsforening og Sønderborg Familie og Firma Sport tilbyder nu  ”STARK-løbet” i hertugbyen Augustenborg. Løbet finder sted søndag den 25. oktober 2015 kl. 10 i Augustenborg.

Løb kort eller langtuntitled

Der kan vælges mellem 3 distancer: 2.7 km (barnevogns- og børnerute), 6.2 km og 12 km.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilmelding til STARK-løbet 2015

Tilmelding er åben på: www.sfs-sonderborg.dk eller www.sportstiming.dk

Hvorfor nu et motionsløb i Augustenborg?

“Vi går ind for sundhed og trivsel i vores dejlige by og landskabet omkring Augustenborg er ideel til formålet. Vi er medarrangør. Idet vi vil vise, at her står vi sammmen og gerne vil sætte Augustenborg på landkortet, som en attraktiv handelsby med en dejlig natur omkring os”, siger Gitte Andersen fra Augustenborg Erhvervsforening.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Familie og Firma Sport håber på og forventer en positiv opbakning fra lokalområdet og generelt fra motionsinterresserede i vores landsdel.

Læs mere om STARK-løbet på: http://www.sfs-sonderborg.dk/stark-lobet.html

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...