Kong Christian X’s bro spærres for kørende trafik

8. januar 2015 Uncategorized

Sønderborg Kommune gennemfører for øjeblikket et større eftersyn af tandhjul og tandkranse på Kong Christian X.’s Bro i Sønderborg, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.by5

I den forbindelse bliver det nødvendigt at spærre broen for kørende trafik tre nætter – fra mandag den 12. januar til torsdag den 15. januar.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle tre nætter spærres der fra kl. 23 til 05.

Kørende trafik henvises til Alssundbroen.

I timerne, hvor broen er spærret, vil en bus hele tiden holde parat for at transportere fodgængere, cyklister og andre, som ikke må passere på Alssundbroen. En tavle med tlf.nr. til buschaufføren vil fremgå på begge sider af broen, så folk, der ønsker at passere, kan ringe efter bussen og dermed begrænse ventetiden.

Arbejdet, der spærrer broen, fordi broklapperne er nødt til at være åbne i flere timer ad gangen, går ud på at rense tandhjulene og foretage en kontrol af eventuelle brud i tandhjulene.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Politik, Sønderborg

Forvaltningen har en plan for at skifte kommunale biler ud med elbiler

28. maj 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts en handleplan for grøn omstilling af persontransport, der indeholder flere tiltag, som skal understøtte henholdsvis grøn omstilling af bilparken og reduceret persontransport i Sønderborg Kommune. Et af tiltagene handler om at skifte en del af kommunens biler ud med elbiler. COWI har lavet en analyse af kommunens bilpark […]

Læs mere...