Kong Christian X’s bro spærres for kørende trafik

8. januar 2015 Uncategorized

Sønderborg Kommune gennemfører for øjeblikket et større eftersyn af tandhjul og tandkranse på Kong Christian X.’s Bro i Sønderborg, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.by5

I den forbindelse bliver det nødvendigt at spærre broen for kørende trafik tre nætter – fra mandag den 12. januar til torsdag den 15. januar.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle tre nætter spærres der fra kl. 23 til 05.

Kørende trafik henvises til Alssundbroen.

I timerne, hvor broen er spærret, vil en bus hele tiden holde parat for at transportere fodgængere, cyklister og andre, som ikke må passere på Alssundbroen. En tavle med tlf.nr. til buschaufføren vil fremgå på begge sider af broen, så folk, der ønsker at passere, kan ringe efter bussen og dermed begrænse ventetiden.

Arbejdet, der spærrer broen, fordi broklapperne er nødt til at være åbne i flere timer ad gangen, går ud på at rense tandhjulene og foretage en kontrol af eventuelle brud i tandhjulene.

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...
>