Kong Christian X’s bro spærres for kørende trafik

8. januar 2015 Uncategorized

Sønderborg Kommune gennemfører for øjeblikket et større eftersyn af tandhjul og tandkranse på Kong Christian X.’s Bro i Sønderborg, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.by5

I den forbindelse bliver det nødvendigt at spærre broen for kørende trafik tre nætter – fra mandag den 12.

januar til torsdag den 15. januar.

Alle tre nætter spærres der fra kl. 23 til 05.

Kørende trafik henvises til Alssundbroen.

I timerne, hvor broen er spærret, vil en bus hele tiden holde parat for at transportere fodgængere, cyklister og andre, som ikke må passere på Alssundbroen.

En tavle med tlf.nr. til buschaufføren vil fremgå på begge sider af broen, så folk, der ønsker at passere, kan ringe efter bussen og dermed begrænse ventetiden.

Arbejdet, der spærrer broen, fordi broklapperne er nødt til at være åbne i flere timer ad gangen, går ud på at rense tandhjulene og foretage en kontrol af eventuelle brud i tandhjulene..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. april 2021 Kultur, Sønderborg

Levende musik i vaccinationscentret i Sønderborg

21. april 2021 Kultur

Jorunn Solløs fra Sønderjyllands Symfoniorkester er i fuld gang med at arrangere en række koncerter, som skal spilles i vaccinationscentrene i Sønderborg og Aabenraa. “Den første koncert begynder i Humlehøj-Hallerne i morgen, torsdag, klokken 10 og den bliver spillet af strygere”, siger Jorunn Solløs til SønderborgNYT og hun tilføjer: “Vi tager ud i grupper på […]

Læs mere...