Kongehuset flytter Royal Run

25. marts 2020 COVID-19

Onsdag meddeler Kongehuset, at Royal Run flyttes til 6. septemer og det er på grund af Corona-krisen.

“Vi har i hele familien glædet os til at snøre løbeskoene til Royal Run. Men på grund af den aktuelle situation med COVID-19 er vi desværre nødt til at udskyde årets løbefest”, siger kronprins Frederik i en pressemeddelelse.

“Det er det helt rigtige at gøre i den her situation”, siger sundhedsudvalgets formand, Helge Larsen til SønderborgNYT.

Kronprinsen annoncerede allerede ved Royal Run sidste år, at begivenheden ville komme til Sønderjylland i anledningen af 100-året for genforeningen. Det blev besluttet, at løbet finder sted i Sønderborg, og at Kronprinsen skulle åbne dagen med Royal Run Sønderjylland.

Artiklen fortsætter under annoncen

Begejstring var også at finde på rådhuset i Sønderborg, hvor formand for Sundhedsudvalget, Helge Larsen, så frem til Royal Run-værtskabet:

”Vi er glade og stolte over, at Sønderborg er blevet værtskommune, og vi vil gøre vores for at skabe en folkefest. Den kongelige familie betyder rigtigt meget her i Sønderjylland, så derfor er vi stolte over, at blive udvalgt. Samtidig er Royal Run en unik event, som får rigtigt mange til at hoppe i løbeskoene – og især mange, som ikke løber i hverdagen. Det er enormt værdifuldt for vores sundhedsarbejde at give dem, der ikke motionerer jævnligt, en god oplevelse”, sagde Helge Larsen, der ligesom de godt 19.000 lokalt tilmeldte kan glæde sig frem til den 6. september, hvor løbeskoene skal snøres.

Artiklen fortsætter under annoncen

HUSK – støt den lokale handel! 

INFORMATION OM COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på
www.coronasmitte.dk

Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
SønderborgNYTs Corona-kategori

Artiklen fortsætter under annoncen

Lad os stå sammen – hold afstand!

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 KV21, Sønderborg

Venstre og Konservative besøger landbrug

21. juni 2021 KV21

I dag, mandag, besøger Konservative og Venstre i Sønderborg landmand Jens Lei og Jack Nielsen fra DroneVic til en markvandring/overflyvning og snak om, hvordan et højteknologisk dansk landbrug ser ud i dag og i fremtiden. Besøget vil også fokusere på, hvordan vi kan sikre, at både vores teknologiske uddannelser på Alsion og vores stærke landbrugsskole […]

Læs mere...