Kongelig Ballet ved Slottet kan stoppes af regn – følg med på SønderborgNYT

13. juni 2019 Kultur

Sønderborg Event krydser fingre for, at vejret viser sig den pæne side lørdag, når der er Kongelig Ballet ved Slottet i Sønderborg.

“Skulle eventuelt regnvejr gøre det for farligt for danserne, aflyses der først i allersidste øjeblik. Det betyder, at der kan danses i tilfælde af regnvejr, hvis balletmester Nicolai Hübbe vurderer, at det ikke udgør en risiko for danserne”, fortæller Sønderborg Event til SønderborgNYT.

Følg med på SønderborgNYT i timerne frem til Den Kongelige Ballet skal optræde. Vi skriver straks, hvis balletchefen aflyser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Traditionen tro forventer arrangørerne, at over 1000 mennesker tager del i de gratis glæder ved dette års kongelige sommerballet i Sønderborg Slotspark lørdag klokken 19.

Samtidigt er store dele af Slotskajen spærret af i forbindelse med WoodSculpture, så parkeringspladserne er få, skriver Sønderborg Event.

Derfor lyder opfordringen som i det forgange år:

Lad bilen stå hjemme og kom til fods eller på cykel.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Nordborg, Frivillige

Et ægtepar fra Nordborg og Frelsens Hær fik Brobyggerprisen

22. oktober 2021 Nordborg

Integrationsrådet overrakte torsdag ’Brobyggerprisen 2021’ til ægteparret Poul og Britt Sørensen fra Nordborg samt Frelsens Hær i Sønderborg. ”Brobyggerprisen er vigtig. Når vi hvert år i Integrationsrådet hædrer personer, virksomheder eller organisationer, så er det med det for øje at få sat et positivt fokus på det mangfoldige arbejde, der foregår hele tiden og som […]

Læs mere...