Kongelig Ballet ved Slottet kan stoppes af regn – følg med på SønderborgNYT

13. juni 2019 Kultur

Sønderborg Event krydser fingre for, at vejret viser sig den pæne side lørdag, når der er Kongelig Ballet ved Slottet i Sønderborg.

“Skulle eventuelt regnvejr gøre det for farligt for danserne, aflyses der først i allersidste øjeblik. Det betyder, at der kan danses i tilfælde af regnvejr, hvis balletmester Nicolai Hübbe vurderer, at det ikke udgør en risiko for danserne”, fortæller Sønderborg Event til SønderborgNYT.

Følg med på SønderborgNYT i timerne frem til Den Kongelige Ballet skal optræde. Vi skriver straks, hvis balletchefen aflyser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Traditionen tro forventer arrangørerne, at over 1000 mennesker tager del i de gratis glæder ved dette års kongelige sommerballet i Sønderborg Slotspark lørdag klokken 19.

Samtidigt er store dele af Slotskajen spærret af i forbindelse med WoodSculpture, så parkeringspladserne er få, skriver Sønderborg Event.

Derfor lyder opfordringen som i det forgange år:

Lad bilen stå hjemme og kom til fods eller på cykel.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Bitzer Electronics gør grøn omstilling nemmere for medarbejderne

10. december 2022 Erhverv

Bitzer Electronics har installeret ladestandere, så medarbejdere og gæster har mulighed for at lade deres el- eller hybridbil imens de er på arbejde eller besøg og det har flere effekter end blot én. Det skriver ProjectZero. Virksomheden har tre 22kW ladestandere med to ladeudtag i hver, dermed seks lademuligheder og en af medarbejderne der både […]

Læs mere...