Konkurrencetid: Vind billetter til Amazing Christmas i Alsion

12. december 2019 Kultur

KONKURRENCEN, MED TRÆKNING DEN 15/12-19, ER SLUT OG VINDERNE ER FUNDET OG FÅET BESKED DIREKTE

Så trækker vi de sidste 2 gange fire billetter til julekoncerten ’Amazing Christmas’ som finder sted lørdag den 21. december klokken 20:00 i Alsion.

Det er Brugsforeningen for Als og Sundeved der sammen med SønderborgNYT sætter koncertbilletterne på højkant.

”Vi har valgt at støtte TUBAs arbejde ved at købe en antal billetter til julekoncerten som vi nu giver videre til vore kunder og læserne på SønderborgNYT – med ønsket om en glædelig jul til alle – ikke mindst til de børn og unge der er vokset op i en familie med alkohol- eller stofmisbrug og som TUBA hjælper”, siger Karsten Hansen, salgschef hos Brugsforeningen for Als og Sundeved som står bag Kvickly, SuperBrugsen, DagliBrugsen, Fakta og OK-tankstationerne i Sønderborg-området.

Artiklen fortsætter under annoncen

Koncerten er arrangeret af TUBA, og overskuddet fra koncerten går til organisationens arbejde med unge fra familier med misbrug.

’Amazing Christmas’ julekoncerten er med Andrea Pellegrini, Christina Boelskifte og Sinne Eeg der normalt synger hver deres type musik, men denne aften er de gået sammen med ét fælles mål – at give koncertgængerne en magisk koncert med en bred vifte af julens bedste sange sammen med Sønderjysk Pigekors koncertkor der er også med på scenen.

Koncerten er arrangeret af TUBA, og overskuddet fra koncerten går til organisationens arbejde med unge fra familier med misbrug.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Corona: Nye regler ved indrejse i Tyskland

31. juli 2021 COVID-19

Fra søndag skal alle lade sig teste, før de rejser ind i Tyskland, hvis de ikke er vaccineret eller er kommet sig over en corona-infektion. Det siger den tyske sundhedsminister, Jens Spahn, til Flensborg Avis. I al hast vedtog den tyske regering fredag nye, skrappe krav i forbindelse med indrejse, oplyser forbundsregeringens stedfortrædende talsmand, Ulrike […]

Læs mere...