Konkurrencetid: Vind billetter til Amazing Christmas i Alsion

12. december 2019 Kultur

KONKURRENCEN, MED TRÆKNING DEN 15/12-19, ER SLUT OG VINDERNE ER FUNDET OG FÅET BESKED DIREKTE

Så trækker vi de sidste 2 gange fire billetter til julekoncerten ’Amazing Christmas’ som finder sted lørdag den 21. december klokken 20:00 i Alsion.

Det er Brugsforeningen for Als og Sundeved der sammen med SønderborgNYT sætter koncertbilletterne på højkant.

”Vi har valgt at støtte TUBAs arbejde ved at købe en antal billetter til julekoncerten som vi nu giver videre til vore kunder og læserne på SønderborgNYT – med ønsket om en glædelig jul til alle – ikke mindst til de børn og unge der er vokset op i en familie med alkohol- eller stofmisbrug og som TUBA hjælper”, siger Karsten Hansen, salgschef hos Brugsforeningen for Als og Sundeved som står bag Kvickly, SuperBrugsen, DagliBrugsen, Fakta og OK-tankstationerne i Sønderborg-området.

Artiklen fortsætter under annoncen

Koncerten er arrangeret af TUBA, og overskuddet fra koncerten går til organisationens arbejde med unge fra familier med misbrug.

’Amazing Christmas’ julekoncerten er med Andrea Pellegrini, Christina Boelskifte og Sinne Eeg der normalt synger hver deres type musik, men denne aften er de gået sammen med ét fælles mål – at give koncertgængerne en magisk koncert med en bred vifte af julens bedste sange sammen med Sønderjysk Pigekors koncertkor der er også med på scenen.

Koncerten er arrangeret af TUBA, og overskuddet fra koncerten går til organisationens arbejde med unge fra familier med misbrug.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
2. april 2023 Samfund, Sønderborg

Skal Sønder Havnegade være lukket for trafik i to, tre eller fire måneder?

2. april 2023 Samfund

Den 11. april lægger forvaltningen tre lukkeperiode-muligheder på bordet i Teknik, By og Boligudvalget og så er opgaven for de folkevalgte at blive enige om, hvilken af dem, som de synes, er den bedste for sønderborgerne og alle sommerens turister. Lukkeperiode 1. juni-1. september Sønder Havnegades lukning forlænges med én måned, hvorved vil den tidlige […]

Læs mere...