Konkurrencetid: Vind billetter til filmen Hopper og Jagten på Mørkets Hamster

16. marts 2022 Kultur

***konkurrencen er slut – vinderne er fundet og har fået direkte besked***

Nu kan du vinde billetter til premierefilmen ’Hopper og jagten på mørkets hamster’ på SønderborgNYTs Facebookside.

I filmen følger man Hopper i jagten på Mørkets hamsters forsvundne scepter i et herligt eventyr for hele familien.

Hopper er en blanding af en kylling og en hare og blev adopteret af Kong Peter, som var en berømt opdagelsesrejsende. Selvom Hopper ved, at han er klodset, har han altid drømt om at blive en stor eventyrer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Så da kongen trues af sin onde bror, som vil stjæle det magiske scepter og overtage tronen, ved Hopper, at tiden er inde til at udføre en heltegerning. Han er altid blevet drillet, fordi han ser anderledes ud, men nu forstår han, at det kan være en stor fordel for en helt at være helt særlig.

Du kan vinde biografbilletter til filmen på SønderborgNYTS Facebookside, som du finder her. Du skal blot svare på, hvad Sønderborgs biograf hedder. Svaret skriver du i kommentarfeltet på SønderborgNYTs Facebookside.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der trækkes lod om 4 X 2 billetter mandag den 21. marts, så vi skal have dit svar inden da.

Du kan se film-trailer til Hopper og Jagten på Mørkets Hamster  her.

Lodtrækningen foretages mandag den 21. marts 2022. Vinderne får direkte besked. Deltagelsen i lodtrækningen er ikke købsbetinget og afholdes af SønderborgNYT ApS. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andet. Billetterne kan benyttes i biografer i hele Danmark, hvor filmen vises. Billetterne er sponsoreret af Scanbox Entertainment Denmark A/S. Oplysninger fra dig bliver udelukkende benyttet i forbindelse med fremsendelse af biografbilletter, hvorefter oplysningerne slettes.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...