Konkurrencetid: Vind biografbilletter til DE FORBANDEDE ÅR

9. januar 2020 Kultur Skrevet af: Michael Kjær

KONKURRENCEN ER SLUT – VINDERNE ER FUNDET – TILLYKKE TIL LOUISE, LARS OG HEIDI OG DE HAR FÅET DIREKTE BESKED

Nu kan du vinde biografbilletter til filmen DE FORBANDEDE ÅR som sætter fokus på samarbejdspolitikken i Danmark i besættelsestiden under 2. Verdenskrig og skildrer krigens nådesløse greb om en dansk familie i de første år af besættelsen (1940-43), hvor samarbejdspolitikken eksisterede.

Du kan deltage i konkurrencen på SønderborgNYTs Facebookside som du finder ved at klikke her.

Artiklen fortsætter under annoncen

Karl Skov er en selfmade, succesfuld ejer af en stor elektronikfabrik og har en kone og fem børn. De lever det gode, privilegerede overklasseliv på Strandvejen nord for København, da nazisterne besætter Danmark i april 1940. Karl kæmper for at videreføre produktionen på fabrikken, men for at beskytte sin familie og ansatte begynder han modstræbende at producere til det tyske marked. Det bringer ham ind i et kontroversielt samarbejde med besættelsesmagten og medfører smertelige brud i familien.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan se film-trailer til DE FORBANDEDE ÅR ved at klikke her.

Lodtrækningen foretages torsdag den 16. januar 2020. Vinderne får direkte besked. Deltagelsen i lodtrækningen er ikke købsbetinget og afholdes af SønderborgNYT IVS. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andet. Billetterne kan benyttes i perioden fra den 16. januar 2020 til den 29. februar 2020 i alle biografer i Danmark, som viser filmen. Billetterne er sponsoreret af Scanbox Entertainment Denmark A/S. Denne konkurrence er på ingen måde sponsoreret, støttet, administreret eller forbundet med Facebook. Oplysninger fra dig bliver udelukkende benyttet i forbindelse med fremsendelse af biografbilletter.