Konkursramte Delfi Electronic er solgt – flere arbejdspladser er reddet

10. oktober 2018 Erhverv

Delfi Electronic-virksomheden er solgt til ETK EMS Group A/S, der allerede fra morgenstunden onsdag er ejer af virksomheden.

Overdragelsen omfatter også jeres ansættelsesforhold, dvs. jeres ansættelsesaftaler fortsætter med ETK – nærmere bestemt deres nyoprettede datterselskab ETK EMS Sønderborg A/S, som ny arbejdsgiver.

Det skriver Gorrissen Federspiel Advokatpartnerselskab i en mail til en del af de medarbejdere, der har været sendt hjem under konkursbehandlingen.

Det betyder, at medarbejdernes løn mv. fra og med konkurstidspunktet torsdag den 4. oktober 2018 kl. 14.00 betales af ETK.

Krav på ubetalt løn for den forudgående periode skal anmeldes til Lønmodtagernes Garantifond.

Overdragelsen til ETK betyder, at medarbejderne hurtigst muligt skal møde på arbejde.

Om muligt bedes I således møde allerede til kl. 9.00 i dag, skriver advokatfirmaet i mailen, som SønderborgNYT er i besiddelse af.

ETKs ledelse var allerede onsdag morgen på virksomheden og klar til at tage imod og give en orientering.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

182 nye Corona-smittede

21. januar 2022 COVID-19

Siden torsdag er antallet af Coronasmittede i Sønderborg Kommune steget med 182, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona ifølge Statens Serum Institut er oppe på 2157. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 46.831 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – heraf er der 44 […]

Læs mere...