Kor fra Haderslev synger i Christianskirken

23. september 2019 Kultur

Koret fra Gl. Haderslev Kirke synger den 1. oktober klokken 19:30 i Christianskirken en koncert med morgen og aftensange.

Det strækker sig fra kendte salmer som: ”I østen stiger solen op” og ”I skovens dybe stille ro” over en sats af Bach til en nykomponeret sats af Christian Præstholm.  Desuden har de, som noget nyt, taget en sats af den amerikanske komponist Eric Whitacre på programmet. Det er venlig og iørefaldende musik, med et vidunderligt strejf af nye spændende klange, skriver Christianskirken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Koret er et 4-stemmigt blandet kor, som består af 40 voksne sangere. Koret er stiftet i 2003.  Siden januar 2014 er koret blevet dirigeret af Janne Roager. som er kandidat i kirkemusik fra Syddansk musikkonservatorium i Esbjerg. Hvor hun i forbindelse med uddannelsen har fået undervisning af Lone Gislinge og Søren Birch. Koret akkompagneres af Judith Kjær Kristensen

De er hjemmehørende i Gl. Haderslev Kirke, hvor koret medvirker ved gudstjenester en gang om måneden.

Korets medlemmer arrangerer – med stor succes – de meget populære Alsangscafeer i kirkens sognehus og desuden synger de koncerter nogle gange om året.

Artiklen fortsætter under annoncen

Korets repertoire er alsidigt, og dækker både det kirkelige og det verdslige repertoire.

Stilen er overvejende klassisk.

Koncerten vil desuden indeholde fællessalmer og orgelmusik.

Der er fri entré

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...