Kor fra Haderslev synger i Christianskirken

23. september 2019 Kultur

Koret fra Gl. Haderslev Kirke synger den 1. oktober klokken 19:30 i Christianskirken en koncert med morgen og aftensange.

Det strækker sig fra kendte salmer som: ”I østen stiger solen op” og ”I skovens dybe stille ro” over en sats af Bach til en nykomponeret sats af Christian Præstholm.  Desuden har de, som noget nyt, taget en sats af den amerikanske komponist Eric Whitacre på programmet. Det er venlig og iørefaldende musik, med et vidunderligt strejf af nye spændende klange, skriver Christianskirken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Koret er et 4-stemmigt blandet kor, som består af 40 voksne sangere. Koret er stiftet i 2003.  Siden januar 2014 er koret blevet dirigeret af Janne Roager. som er kandidat i kirkemusik fra Syddansk musikkonservatorium i Esbjerg. Hvor hun i forbindelse med uddannelsen har fået undervisning af Lone Gislinge og Søren Birch. Koret akkompagneres af Judith Kjær Kristensen

De er hjemmehørende i Gl. Haderslev Kirke, hvor koret medvirker ved gudstjenester en gang om måneden.

Korets medlemmer arrangerer – med stor succes – de meget populære Alsangscafeer i kirkens sognehus og desuden synger de koncerter nogle gange om året.

Artiklen fortsætter under annoncen

Korets repertoire er alsidigt, og dækker både det kirkelige og det verdslige repertoire.

Stilen er overvejende klassisk.

Koncerten vil desuden indeholde fællessalmer og orgelmusik.

Der er fri entré

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Bitzer Electronics gør grøn omstilling nemmere for medarbejderne

10. december 2022 Erhverv

Bitzer Electronics har installeret ladestandere, så medarbejdere og gæster har mulighed for at lade deres el- eller hybridbil imens de er på arbejde eller besøg og det har flere effekter end blot én. Det skriver ProjectZero. Virksomheden har tre 22kW ladestandere med to ladeudtag i hver, dermed seks lademuligheder og en af medarbejderne der både […]

Læs mere...