Korleder Mette Rasmussen: Drengekoret skal blive til et drenge-mandskor

10. august Kultur

Så sker der igen noget nyt i Sønderjysk Pigekor og Drengekor.

Koret skal udvides med en herregruppe, så drengekoret bliver til et drenge-mandskor!

“Vi inviterer alle pige-drengekorets fædre til at danne grundstammen i dette nye tiltag, men vil meget gerne have andre udefra med også”, siger kunstnerisk leder Mette Rasmussen i en pressemeddelelse.

“En herregruppe vil løfte vores drengekor, så der bliver mulighed for at synge satser for fuldt kor og vores 20 drenge vil nyde at spejle sig i de voksne sangere. Samtidig giver det os mulighed for at give et sangtilbud til de drenge, hvis stemmer er gået i overgang”, siger Mette Rasmussen

Herregruppen skal øve nogle onsdage kl. 19-20 fra 15. september – i forlængelse af drengenes prøve og under ledelse af Frank Laue. Der bliver et mindre kontingent – afhængig af deltagerantal.

Har du lyst til at være med, så kontakt os på info@sangcentret.dk

Desuden har koret plads til flere nye sangere i pige-drengekoret, så er du mellem 6 og 15 år og har lyst til at synge hos os, så meld til optagelsesprøve på www.sjpigekor / wwwsjdrengekor.dk

“Vi kunne rigtigt godt tænke os at få fat i specielt nogle flere drenge – det er supersejt at synge – og en holdsport ligesom fodbold”, siger Mette Rasmussen.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

Læs også...