Kort og godt – prøv et spil poker med kendere

12. oktober 2014 Frivillige

Tirsdage og torsdage samles en del af de 64 medlemmer fra Sønderborg Pokerklub i de virkeligt flotte lokaler ovenpå Ib Rehné Cairo i Sønderborg og så bliver der ellers delt kort ud, satset, tænkt og bluffet.

“Inden vi kommer, så overfører vi penge via nettet og har man en heldig aften, så føres der penge ind på ens bankkonto igen”, siger Helge Hansen fra pokerklubben.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er slet ikke som tidligere, hvor poker blev spillet i baglokaler på værtshuse eller i private hjem.

IMG_5533“Hasardspil er jo forbudt og ved at køre pengene via banken, så kan Skat følge med”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og tænkes der på ludomani, så er risikoen for at spille for mere, end der er råd til at tabe ret begrænset. Helge Hansen får lige tilføjet, at de penge, der vindes, er skattefri.

Marianne Hansen, som også er vild med spillet siger, at hun ikke kender én eneste, der har spillet sig fra hus og hjem – og hun ser også spillet som en sport, hvor det gælder om at komme opad på ranglisterne.

“Vi har nogle virkeligt gode spillere i klubben.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mette Louise Christensen blev vinder i en World Poker Tour i Vejle og en anden herfra blev toer i en stor turnering”, siger Marianne Hansen.

“Hvis der er nogle, der mener, at det kan være spændende eller sjovt at spille med en aften, så skal de bare komme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi har en aften, hvor der maksimalt må spilles for 150 kroner og det er et beløb, der ikke sætter privatøkonomien overstyr”, siger Helge Hansen til SønderborgNyt.

IMG_5569

“Og nye vil hurtigt opdage, at det er muligt at få gode råd fra de erfarne, som gerne ser, at pokerklubben får flere medlemmer og flere rigtigt gode spillere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Altså handler det ikke om at sidde og plukke

klubkammeraterne, men om at have nogle hyggelige timer og gøre en indsats for, at alle spillere er blevet en smule bedre, inden de går hjem.

Læs mere om pokerklubben HER

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Kultur, Nordborg

Universe åbner St. Bededag – husk at købe billet online

20. april 2021 Kultur

I Universe er åbningen fastsat til Store Bededag, som er fredag den 30. april, klokken 10, hvor parken åbnes i fuldt omfang både ude og inde – men med visse begrænsninger som følge af corona. “Vi er rigtigt glade  for, vi kan åbne til både de indendørs og udendørs aktiviteter, så vores gæster oplever hele […]

Læs mere...