Krigsveteraner i Sønderjylland søger støtte

11. oktober 2014 Uncategorized

Pressemeddelelse:

Artiklen fortsætter under annoncen

2:0.0.0.0.0.0.$end:0:$6:0″>Sæt kryds i kalenderen onsdag den 5 november kl 19.00.images25BTBF8R

Der holder vi en stiftende generalforsamling. I bestræbelserne på at få samlet en bestyrelse som vil være med til at arbejde på at vi får et veteranhjem til Sønderjylland.

Arbejdsgruppen har besluttet at der gerne må deltage andre end veteraner til mødet.

Vedtægterne er ikke lavet endnu. Og selv om vi er et par initiativtagerne på projektet. Så ville det være rart med opbakning og sparring fra nogen som kender til at starte en forening.

En mere formelt indbydelse til går. I den indbydelse vil der være arbejds gruppens forslag til foreningens vedtægter.

Meld gerne tilbage hvis i har lyst til at bidrage aktivt til oprettelsen af vores forening: Krigsveteraner i Sønderjylland

Men vi har virkelig brug for jeres opbakning. De tre mill til at købe stedet for, dem søger vi hos div fonde. Samt jeg sender en ansøgning afsted til den pulje på 30.000.000 kr som Folketinget netop har sat fri.

Et forsigtigt bud er at det vil koste i omregningen af 200.000 årlig at drive. Lys, vand varme, forsikring, renovation internet og tv.

Men for at kommunen vil støtte, skal vi bevise vi har brug for stedet.imagesXKQZ11G8

Har du ikke selv brug for stedet, så støt op om det for din kammerat. Og har du ikke en kammerat som lider, så støt op om det for min skyld.


Sæt X i kalenderen den 5 nov.

Støt soldaterne i bestræbelserne på at stifte en forening som skal kunne drive stedet som et aflastning og nødovernatning for ramte veteraner her i landsdelen.
Hjælp vores veteraner, så også de har et sted, og netop dette sted har mange muligheder.Veteranhave, dyr osv, så støt op og bor du i nærheden, så  tag med til generalforsamlingen og hør nærmere.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk