Krimiforfatter Anne Mette Hancock besøger Arnold Busck i Borgen

29. december 2019 Kultur

Boghandler Arnold Busck får besøg af forfatter Anne Mette Hancock den 7. januar kl. 16.15, hvor hun vil signere sin bog, Pitbull, der udkommer den 2. januar og er den 3. bog i hendes krimiserie.

Anne Mette er født og opvokset i Gråsten, hvor dele af handlingen i Pitbull også foregår, skriver Arnold Busck.

“Jeg har altid skrevet, men aldrig sådan at jeg gik og drømte om at leve af det, så det at blive forfatter var altså en drøm, som jeg slet ikke vidste, jeg havde”, siger forfatteren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Anne Mette Hancock er journalistuddannet.

“Men jeg følte, at fakta ligesom begrænsede mig og ville meget hellere fortælle alle de historier, som jeg har indeni end jeg ville skrive andres historier”, siger Anne Mette Hancock.

I 2018 blev hun kåret som Årets Forfatter på Bogforum og året før modtog hun Det Danske Kriminalakademis debutantpris 2017 for sin første krimi “Ligblomsten”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Politik, Sønderborg

Kommunen skal sikre at drikkevandsboringer er pesticidfri

1. december 2021 Politik

Alle kommuner skal gennemgå alle zoner omkring vandboringer inden udgangen af 2022 og sikre, at de friholdes for pesticider. For at nå i mål med dette krav har Teknik- og Miljøudvalget givet forvaltningen lov til at udstede påbud til ejere af jord omkring boringerne. ”Det handler i bund og grund om at beskytte vores drikkevand. […]

Læs mere...